Οι Kardashian βγάζουν σειρά μαλλιών! Η Baby North τα δοκίμασε πρώτη! #truestory

Λες και δεν ήταν huge είδηση από μόνη της ότι οι αδερφές Kardashian πρόκειται να λανσάρουν σειρά μαλλιών, έπρεπε να πει και αυτό η Kim Kardashian για να το τερματίσει. Ως προς το “αυτό”. Η Kim βγήκε και δήλωσε ότι η κόρη της baby North ήταν η πρώτη που τέσταρε τα προϊόντα! Ή καλύτερα ένα συγκεκριμένο προϊόν, το ξηρό λάδι μαλλιών Black Seed Dry Oil.

“Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το λάδι μαλλιών στην κόρη μου γιατί ήθελα να κάνω τα μαλλιά της ίσια και sleek και ήθελα το χτένισμα να κρατήσει. Βάζω μια σταγόνα μαλλιών αλλά εκείνη μετά τα βουρτσίζει και της αρέσει να τα χαλάει”.

Σε άλλα νέα τώρα, που και πάλι αφορούν την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών που θα κυκλοφορήσουν οι αδερφές Kardashian, η Kim είπε ότι τα προϊόντα που βλέπεις παραπάνω σου δημιουργούν τα τέλεια μαλλιά που θες για τις υπερφανταστικές σου #selfie.

“Κάποιες φορές τραβάς μια selfie γιατί απλώς σου αρέσουν τόσο πολύ τα μαλλιά σου. Αν έχεις πλεξίδες στα μαλλιά σου θα θέλεις να τις δείξεις ή αν έχεις ένα τέλειο ponytail! Λατρεύω τις hair selfies!”, είπε η Kim.

Last but not least: στην σειρά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι αδερφές Kardashian θα υπάρχουν εκτός από προϊόντα styling και εργαλεία styling ενώ το όλο concept περιστρέφεται γύρω από τα λαμπερά, υγιή μαλλιά!

Όταν έχουμε περισσότερα info για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα προϊόντα, πού θα μπορέσεις να τα βρεις, πόσο κοστίζουν κουλουπού we will let you know! Αλλά μέχρι τότε ας βάλω ένα στοίχημα: ότι με αυτή την σειρά θα γίνει ένας μικρός χαμός!

Read More

And More