Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.02.2013 | 22:44
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Μπορεί να είναι το κούρεμα της χρονιάς αλλά η Karlie Kloss έκλαψε όταν της έκοψαν τα μαλλιά! Σου έχει συμβεί ποτέ;

Μπορεί να είναι το κούρεμα της χρονιάς αλλά η Karlie Kloss έκλαψε όταν της έκοψαν τα μαλλιά! Σου έχει συμβεί ποτέ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Σάββατο στο κομμωτήριο για να κόψω τοοοοοσο δα τις άκρες! ΄Ενα δάχτυλο ακριβώς! Απέναντί μου κάθεται μια μικρή, εκεί γύρω στα 6, η οποία βάζει τα κλάμματα όταν ο κομμωτής πάει να βάλει το ψαλίδι στα μαλλιά της. Και πες: πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί να θες να κάνεις το ίδιο όταν είδες τα κουρεμένα σου μαλλιά και δεν σου άρεσαν. Αλλά είσαι μικρή για να το κάνεις μπροστά στον κομμωτή. Και τελικά, το κάνεις βγαίνοντας από το κομμωτήριο...

Ψιτ! Δεν είσαι η μοναδική που έχεις βάλει τα κλάμματα όταν σου έκοψαν τα μαλλιά. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Karlie Kloss. Ναι, η ίδια Karlie που τώρα έχει το α-πό-λυ-το haircut που οι New York Times χαρακτήρισαν το κούρεμα της χρονιάς!

Ήμουν πολύ νευρική όταν το έκανα! Έκλαψα! Αλλά ήξερα ότι ήμουν σε ασφαλή χέρια, είπε στο fashionista.com στα backstage του fashion show του οίκου Burberry. Και τα ασφαλή χέρια δεν ήταν άλλα από του κομμωτή της Garren Defazio.

"Είναι αστείο, ωστόσο, γιατί ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γινόταν τόσο σημαντικό θέμα!", συνέχισε αναφερόμενη στο γεγονός ότι το κούρεμά της είναι το απόλυτο κούρεμα τώρα.

Κι εκεί που φλέρταρα με την ιδέα για το Karlie κούρεμα, αποφάσισα τελικά να μην υποβάλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία και να θυμηθώ τότε που ένα κούρεμα με έκανε να κλαίω δύο μερόνυχτα! Αλήθεια, σου έχει συμβεί ποτέ; Ας ψηφίσουμε!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:00

Top 10