Πώς να κάνεις το βασιλικό μακιγιάζ της Kate! Τι μας είπε ο make up artist!

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Παραφράζοντας την φράση αυτή θα μπορούσα να πω “… και μακιγιαρίστηκαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!”. Λίγο μετά την εμφάνιση της Kate Middleton (συγγνώμη! Της πριγκίπισσας Katherine!) ανυπομονούσα να μάθω το how to του μακιγιάζ της. Τα μέσα υπάρχουν και τα τηλέφωνα των αγαπημένων μας make up artists έπιασαν φωτιά.

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας δώσουμε το how to του βασιλικού μακιγιάζ. Και το κάναμε! Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, official make up artist της Estee Lauder για την Ελλάδα ο οποίος έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο Λονδίνο, τα αποκάλυψε όλα. Κορίτσια, hold your breath! Γιατί μπορεί ο πρίγκιπας να ανήκει σε μια αλλά το βασιλικό μακιγιάζ είναι προνόμιο όλων μας! Ακολουθώντας τα tips του ειδικού εγώ θα κάνω αυτό το μακιγιάζ απόψε κιόλας. Εσύ;

“Το μακιγιάζ της Kate ήταν εξαιρετικό! Το μακιγιάζ της Kate ήταν το μαγικιάζ που κάνει κάθε τυπική αγγλίδα. Η Kate χρησιμοποίησε ελάχιστο concealer κάτω από τα μάτια και στα πλαϊνά της μύτης για να δώσει φως και πούδρα για να αποδώσει μια ματ επιδερμίδα. Δεν πιστεύω ότι χρησιμοποιήσε καθόλου make up, εξάλλου η επιδερμίδα της είναι πολύ clean”, μας είπε η Τάκης Μαυριγιαννάκης. Όσον αφορά στο how to για να το αντιγράψουμε κι εμείς, τα βήματα είναι πολύ απλά:

1. Concealer κάτω από τα μάτια και στα πλαϊνά της μύτης.
2. Πούδρα με περισσότερη έμφαση στην ζώνη “Τ” όπου εμφανίζονται οι περισσότερες γυαλάδες.
3. Βερικοκί ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά με λάμψεις για να δώσουμε υγεία στο δέρμα.
4. Ένα shiny κραγιόν σε “ήσυχη” απόχρωση.
5. Φρύδια τα οποία είναι ελαφρώς βγαλμένα και ανοδικά χτενισμένα (αυτό ήταν το κλειδί στην εμφάνιση της Kate).
6. Καφέ περίγραμμα γύρω από τα μάτια, σβησμένο με bronze σκιά και μάσκαρα για μήκος.

Λοιπόν, πώς σου φάνηκε το μακιγιάζ της Kate (το έκανε μόνη της! It’s official!). Θα το υιοθετήσεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More