Το νέο του μήνα! Το προϊόν- θαύμα που λατρεύουν οι stars για sexy λάμψη ήρθε στην Ελλάδα!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με huuugeeee νέα! Και θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου για να στα πω όλα αναλυτικά!

Ο Scott Barnes είναι ένας από τους μεγαλύτερους make up artists του Hollywood. Και για να σου αναφέρω πρόχειρα μερικά ονόματα (πρόχειρα!), να σου πω ότι κατά καιρούς στα χέρια του έχουν αφεθεί η Jennifer Lopez, η Beyonce, η Kim Kardashian και ένα σωρό άλλες stars πρώτης γραμμής που αν πρέπει να τις αναφέρω όλες θα πρέπει να γράφω για ωωωωωρες! Ο Scott Barnes, λοιπόν, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει δημιουργήσει το Body Bling, αυτό το θρυλικό προϊόν για super sexy λάμψη στο σώμα που αν δεν βάλουν οι διάσημες δεν περπατάνε στο κόκκινο χαλί. Πάρε για παράδειγμα την Jennifer Lopez και την Cameron Diaz από δύο πολύ πρόσφατες εμφανίσεις τους. Λοιπόν, αυτό που τους συνδέει είναι ότι και οι δύο φοράνε το Body Bling!

/

Και η στιγμή για το huge νέο!
Το Body Bling, το απόλυτο προϊόν λάμψης για super sexy σώμα, έφτασε στην Ελλάδα. Το έφερε αποκλειστικά η Ράνια Μπουντούρη και θα το βρεις (πού αλλού!) στο site της Make Me Up, δηλαδή εδώ. Μάλιστα, το θρυλικό Body Bling και best seller στο εξωτερικό κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές, οι οποίες είναι οι εξής:

/

Body Bling Platinum για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Κοστίζει €38.00 και μπορείς να το κάνεις δικό σου με ένα κλικ εδώ

/

Body Bling Original για μελαχρινές και σκούρες επιδερμίδες. Κοστίζει επίσης €38.00 και μπορείς να το κάνεις δικό σου με ένα κλικ εδώ

Παραπάνω μερικά από τα αφιερώματα που έχουν γίνει στο εξωτερικό για το προϊόν θαύμα όπως το αποκαλούν, το Body Bling. Η Jennifer Lopez, η Beyonce και η Kim Kardashian είναι μερικές μόνο από τις διάσημες που ορκίζονται σ’αυτό!

Πάτησε play και δες παρακάτω πώς να εφαρμόζεις το θρυλικό Body Bling αλλά και το αποτέλεσμα της ultra sexy λάμψης που δίνει στην επιδερμίδα σου! Love it!

Και απλώς να προσθέσω ότι αυτό το προϊόν ήρθε στην ζωή μας την πιο σωστή στιγμή, λίγο πριν κλείσουμε βαλίτσες για διακοπές και πάρουμε μαζί μας τον πιο… λαμπερό εαυτό μας. Αυτόν που θα μας χαρίσει το Body Bling!

Read More

And More