4 θρυλικά λάδια μαλλιών που αγαπάμε! Κι εδώ σου λέμε ποιο Kérastase Elixir Ultime σου ταιριάζει!

Σήμερα έχουμε μάθημα χρωματολογίας και όχι μόνο… Γιατί σε αυτό το post θα σε μυήσω στην δική μου beauty εμμονή για λαμπερά μαλλιά, γεμάτα υγεία και λάμψη και θα σε βοηθήσω να βρεις το χρώμα σου! Αυτό που θα χαρίσει στα μαλλιά σου το αποτέλεσμα που θες! Ένα χρώμα για κάθε ανάγκη… Ας μην σε μπερδεύω, όμως, άλλο!

Πριν κάποιες μέρες πέρασα αρκετές ώρες με top hair stylists και συμβούλους της Kérastase Elixir Ultime για να μου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά για λεία και λαμπερά μαλλιά, γεμάτα υγεία (μην ζηλεύεις! Κράτησα σελίδες ολόκληρες με σημειώσεις και εδώ στα αποκαλύπτω όλα!).

Το Kérastase Elixir Ultime είναι ένα μαγικό προϊόν για τα μαλλιά το οποίο έχει μπει στην καθημερινή μου ρουτίνα εδώ και δύο χρόνια και το χρησιμοποιώ με την ίδια συχνότητα που φοράω την κρέμα μου και οπωσδήποτε πριν και μετά το λούσιμο. Το δικό μου beauty routine είναι πλέον το εξής:
1. Τα πρωινά: βουτσίζω δόντια, πλένω πρόσωπο, φοράω ενυδατική, χτενίζομαι και βάζω οπωσδήποτε δύο σταγόνες Elixir Ultime σε μήκη και άκρες. Έτσι, τα μαλλιά μου δείχνουν λεία και λαμπερά. Bonus: μυρίζουν υπέροχα! Σαν να τους έχω βάλει άρωμα!
2. Πριν το λούσιμο: Απλώνω το αγαπημένο μου λάδι στο τριχωτό (με δύο πιέσεις είμαι ικανοποιημένη!) και κάνω ελαφρύ μασάζ.
3. Μετά του λούσιμο: Τα μακριά μαλλιά είναι εντυπωσιακά! Συμφωνούμε μέχρι έδω; Όμως, μόνο όσες έχουμε μακριά μαλλιά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να τα ξεμπλέξουμε μετά το λούσιμο. Λάθος! Με δύο σταγόνες Elixir Ultime σε μήκη και άκρες έχω ξεμπλέξει (κυριολεκτικά!).
4. Μετά το πιστολάκι: Μια σταγόνα από το θρυλικό Elixir Ultime και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
5. Ανά πάσα ώρα! Φυσικά και πριν φύγω από το σπίτι τσεκάρω ότι έχω βάλει στην τσάντα μου κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι και οπωσδήποτε το λάδι Elixir Ultime. Κατά την διάρκεια της ημέρας και όταν θέλω να ανανεωθώ μια σταγόνα αρκεί για να δώσει στα μαλλιά μου αυτό ακριβώς που θέλουν!

Βρες το χρώμα σου!
Κάθε φορά που γράφω για το αγαπημένο μου Elixir Ultime (ναι, δεν είναι η πρώτη φορά! Εδώ μπορείς να επαληθεύσεις την αγάπη μου!) φτάνουν στο e-mail ομορφιάς του TLIFE ερωτήσεις όπως: “Εχω σγουρά μαλλιά, δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει!” ή “Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά από μόνα τους! Το λάδι θα είναι σίγουρα απαγορευτικό για ΄μένα!”. Και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να ανακαλύψουμε μαζί το δικό σου Elixir Ultime που ταιριάζει ακριβώς στις δικές σου ανάγκες! Ναι, ακόμη κι αν έχεις λιπαρά μαλλιά!

Κάνε δικό σου το μοβ Elixir Ultime αν: έχεις λεπτή τρίχα. Η υφή του είναι τόσο ελαφριά σαν νερό με αποτέλεσμα να μην βαραίνει καθόλου τα μαλλιά αλλά, αντίθετα, να τους δίνει μοναδική λάμψη!

Επένδυσε στο πράσινο αν: έχεις εξασθενημένα μαλλιά που έχουν χάσει την υγεία και την λάμψη τους. Με δυναμωτικό cocktail από βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο.

Σήκωσε το… χρυσό αν: θέλεις θρέψη λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σου!

Απόκτησε το ροζ αν: βάφεις τα μαλλιά σου και θέλεις ένα μοναδικό προϊόν που θα τα προστατεύσει από τις τεχνικές εργασίες. Δίνει λάμψη στα μαλλιά και διατηρεί το χρώμα σαν να έκανες μόλις τη βαφή σου!

Και σε αφήνω με ένα αγαπημένο tip για σγουρά μαλλιά (και να απαντήσω σε ένα από τα πολλά σου mail)! Αφού βρεις το δικό σου αγαπημένο λάδι Elixir Ultime από την Kérastase άπλωσε δύο σταγόνες από το θρυλικό λάδι στα μαλλιά σου και τύλιξε γύρω από το δάχτυλό σου μερικές μπούκλες. Θα έχεις αποκτήσει τέλειο φορμάρισμα!

Read More

And More