Η Kim Kardashian έχει ένα serum για βλεφαρίδες που λατρεύει!

Η Kim Kardashian έχει huge βλεφαρίδες! Κι εντάξει, το πιθανότερο είναι να φοράει ημιμόνιμες, αλλά η Kim έχει και ένα άλλο προϊόν με το οποίο φροντίζει τις βλεφαρίδες της.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα serum βλεφαρίδων, το Infinite Lash Eyelash Enhance Serum το οποίο δίνει στις βλεφαρίδες μεγάλη θρέψη, σύμφωνα με την Kim Kardashian. Και σου λέω το σύμφωνα με την Kim Kardashian γιατί όλες ξέρουμε ότι οι stars βεληνεκούς Kim με τα 23.4 εκατομύρια followers στο instagram πιθανότατα να παίρνουν και εκατομύρια για καθετί που γράφουν παύλα ανεβάζουν.

/

“Χρησιμοποιώ το Infinite Lash και το έχω λατρέψει”, έγραψε κάτω από αυτή την photo. Βεβαίως, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι εδώ οι βλεφαρίδες της Kim και το serum έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και κάνεις focus αναπόφευκτα αλλού. Πού αλλού; Έλα τώρα! Μάτια έχεις!

/

Για την ιστορία, το serum κοστίζει 59 δολάρια (δεν το λες οικονομικό αλλά η εταιρία ισχυρίζεται ότι το φοράς τρεις μήνες, οπότε υπό αυτή την ένοια σου κάνει απόσβεση) και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

ΘΕΛΕΙΣ HUGE ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η KIM KARDASHIAN;
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς μπορείς να βάλεις βλεφαρίδες- τουφάκια! Γιατί αν δεν το κάνεις ειδικά τώρα τις γιορτές, τότε… πότε;

Read More

And More