Τι έκανε η Kim Kardashian και σόκαρε τον προσωπικό της make up artist;

Θυμάσαι που μόλις χθες οι παπαράτσι τσάκωσαν την Kim στο αεροδρόμιο να περνάει τον έλεγχο με… κάλτσες και το γνωστό, διάφανο κολάν της (το έχει ξαναβάλει. Εντάξει, όχι απαραίτητα το ίδιο!). Λοιπόν, μάθαμε πού πήγαινε!

Η Kim Kardashian έκανε έκπληξη στον προσωπικό της make up artist, Mario Dedivanovic, ο οποίος εκείνη την ώρα παρέδιδε μαθήματα μακιγιάζ στην σχολή του και λίγο πριν το μοντέλο που επρόκειτο να έρθει ακύρωσε την εμφάνισή του την τελευταία στιγμή. Όπως ανέβασε ο ίδιος στο instagram του, η Kim το έμαθε πήρε το αεροπλάνο και βρέθηκε κοντά του για να κάνει εκείνη το μοντέλο. Α! Και πολύ σημαντικό: στην photo που ανέβασε η Kim Kardashian είναι εντελώς αμακιγιάριστη. Και κού-κλα!

Κάτω από αυτή την photo που είναι το before- after από το μακιγιάζ που έκανε ο Mario Dedivanovic μπροστά στους μαθητές του με μοντέλο την Kim Kardashian, ο ίδιος έγραψε: “Έμαθα στους μαθητές μου αυτό το signature look και το μάθημα ήταν καταπληκτικό! Πήρε ένα αεροπλάνο την τελευταία στιγμή και ήρθε να κάνει το μοντέλο μου, μιας και αυτό που είχα κανονίσει μου ακύρωσε τελευταία στιγμή. Και έδωσε σε όλους τους μαθητές μου σπουδαίες συμβουλές σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση πελάτη/make up artist. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος! Ευχαριστώ!”.

Πάντως, αν θέλεις να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Kim εσύ δεν χρειάζεται να πάρεις κανένα αεροπλάνο! Απλώς κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

Read More

And More