Kim Kardashian: αυτός είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που είχε γίνει ξανθιά!

Μπορεί να έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε που η Kim Kardashian έγινε ξανθιά και μπορεί εν τω μεταξύ να έχει αλλάξει εντελώς (ή καλύτερα, να έχει επιστρέψει σε αυτό που μας είχε συνηθίσει), αλλά να που μόλις κυκλοφόρησε ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Kim είχε κάνει αυτή την τόσο huge αλλαγή.

Λοιπόν, ο λόγος δεν ήταν το fashion week στο Παρίσι. Ή τουλάχιστον, δεν ήταν ο βασικός! Αυτός ήταν ένα εξώφυλλο για τη Vogue Brasil στην οποία κλήθηκε να υποδυθεί την Marilyn Monroe!

Έχει γραφτεί μάλιστα ότι πίσω από αυτό το shooting με την Ellen Von Unwerth πιθανότατα να βρίσκεται ο Kanye West ο οποίος έχει δηλώσει ότι η Kim Kardashian είναι η Marilyn Monroe της εποχής. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει το εξής: “Η Kate Upton δεν είναι η Marilyn Monroe του σήμερα, η Kim είναι η Marilyn Monroe. Το ξέρετε! Εκείνη ήταν αμφιλεγόμενη. Και η Kim είναι αμφιλεγόμενη!”.

Το ίδιο επιβεβαιώνει ο Riccardo Tisci στους New York Times (ο οποίος btw της στέλνει τα Givenchy με τις δεκάδες κι εκείνη τα ανεβάζει στο instagram της κι εμείς σκάμε από ζήλεια).

“Την είχα γνωρίσει ως κορίτσι του φίλου μου. Απλώς ήθελα ένα λεπτό μαζί της για να την καταλάβω και την ερωτεύτηκα αμέσως! Είναι η Marilyn Monroe του σήμερα. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι σαν κούκλα αλλά στην πραγματικότητα είναι σκληρή και πανέξυπνη!”.

Και είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς μαζί του(ς) αξίζει να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και να δεις όλες εκείνες τις αλλαγές που έχει κάνει η Kim από το 1995 μέχρι σήμερα και που μας έχει κάνει τελικά να ασχολούμαστε τοοοοσοοο πολύ μαζί της!

Read More

And More