Όλες οι νέες super αποχρώσεις σε βερνίκια από τον Κορρέ! Πήγαμε, είδαμε και κάναμε… ombre!

Υπάρχει ένας “ανορθόδοξος” προορισμός στον οποίο μπορείς να εντοπίσεις τις πιο fashionable αποχρώσεις σε βερνίκια! 37 διαφορετικά χρώματα για κάθε mood και στιλ. Κι αν δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις (ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποιο είναι το αγαπημένο μου, αλλά μεταξύ μας δεν είναι υποχρεωτικό κιόλας!) μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα εγώ στην χθεσινή παρουσίαση: να επιλέξεις πολλές αποχρώσεις και να βάψεις τα νύχια σου ombre.

Και για να επανέλθω προς λύση του γρίφου σου λέω ότι ο “ανορθόδοξος” προορισμός είναι το φαρμακείο. Και όπου φαρμακείο Κορρές! Όπως μπορεί να υποψιάζεσαι, χθες βρέθηκα στην παρουσίαση του Κορρέ για τα νέα χρώματα. Τέλειο περιβάλλον, φιλικό και happy mood, σχεδόν οικογενειακό (μην ξεχνάς πώς μιλάμε για μια ελληνική εταιρία και αυτά πάνε μαζί!) και απολαυστικά smoothies μέσα σε κουβαδάκια!
Για photo και επεξήγηση: scroll down τώρα!

Αυτή είναι η μόνιμη σειρά με βερνίκια του Κορρέ. 31 λαχταριστές αποχρώσεις και ανάμεσά τους το Lilac και Light Grey (βλ. δύο τελευταία) που αποτέλεσαν τα best sellers της περασμένης σεζόν από την limited edition συλλογή και φέτος επιστρέφουν για να “υιοθετηθούν” από την υπόλοιπα οικογένεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά…

Παραπάνω είναι οι νέες αποχρώσεις που εντάχθηκαν στην μόνιμη σειρά, πιο αναλυτικά και παρακάτω σου κράτησα το καλύτερο!

Έξι νέες limited edition αποχρώσεις από την συλλογή Spring- Summer 2012! Έτσι, πλέον στο φαρμακείο μπορείς να βρεις 37 διαφορετικά χρώματα, ένα top coat και μια βάση. Ο Κορρές, λοιπόν, έγινε… 39!

Πώς να κάνεις τα ombre νύχια και άλλα μικρά μυστικά από την παρουσίαση!
Από χθες έχω μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood (προσπέρασα και μια εποχή!). Αυτά σου συμβαίνουν όταν έχεις να κάνεις με τόσο όμορφα χρώματα και τα smoothies σου έρχονται σε κουβαδάκι. Δες δεξία της photo και πες μου πώς θα ένιωθες στη θέση μου!

Και αφού έμαθα με κάθε detail πληροφορίες για τα νέα χρώματα έφτασε η ώρα του μανικιούρ. Παρακάτω σου έχω δύο διαφορετικές ιδέες για να κλέψεις!

Πρόταση no 1: ombre με… φειδώ!

Μια καλή μου φίλη και beauty editor, η Μαρία Δ. επέλεξε το Ciel Glacial για όλα τα νύχια και άφησε το Ocean Blue για τον παράμεσο! Το συγκεκριμένο trend το είχαμε δει και στο ανοιξιάτικο catwalk της Viviene Westwood για την συλλογή Red (ναι, είναι πολύ ενημερωμένη!). Για του λόγου το αληθές…

Πρόταση no 2: ombre σε όλα τα δάχτυλα

Εδώ η διαδικασία είναι η εξής: επιλέγεις από τρία έως πέντε χρώματα τα οποία ανήκουν στην ίδια χρωματική κατηγορία, όπως για παράδειγμα το πράσινο που επέλεξα εγώ και βάφεις τα νύχια σου ξεκινώντας από το πιο ανοιχτό και καταλήγοντας στο πιο σκούρο. Και πετύχαινεις αυτό το αποτέλεσμα!

Θέλεις συγκεκριμένες αποχρώσεις; Ορίστε παρακάτω!

Ciel Glacial (το πιο ανοιχτόχρωμο), Vert Amande και Emerald (το πιο σκούρο).
Και ένα bonus για τα βερνίκια Κορρέ: η τιμή τους η οποία κυμαίνεται στα €6.50.

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα ombre νύχια; Θα το δοκιμάσεις; Ποιο είναι το αγαπημένο σου βερνίκι για την Άνοιξη; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More