Σοβαρά τώρα! Υπάρχει κραγιόν που κάνει τα δόντια σου πιο λευκά;

Κανόνας no 1: Happy girls are the prettiest! Ή με μια πιο ελεύθερη μετάφραση: στα αγόρια αρέσουν τα κορίτσια που χαμογελάνε. Όχι οι σνομπ. Οι χαμογελαστές.

Κανόνας no 2: Όσο πιο λευκό το χαμόγελό σου τόσες περισσότερες πιθανότητες να (του) αρέσεις.

Γι’αυτό τον λόγο κι έχει αναπτυχθεί μια ολόκληρη βιομηχανία καλλυντικών που σου υπόσχονται λευκότερα δόντια. Όμως, θα σκεφτόσουν ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει ένα κραγιόν κι ένα lipgloss που να βασίζεται σε αυτή τη φιλοσοφία, που μπορεί, δηλαδή, να κάνει τα δόντια σου να δείχνουν λευκότερα; Κι όμως!

Πρόκειται για την σειρά Lipstick Queen και την απόχρωση Blue Sailor. Μέχρι τώρα υπήρχε μόνο κραγιόν ενώ μόλις προστέθηκε και lipgloss στην σειρά. Είναι και τα δύο μπλε αλλά στην πραγματικότητα αποτυπώνονται στα χείλη σου κάπως μοβ- berry και μπορείς να τα δεις παρακάτω!

Το lipgloss που είναι το νέο προϊόν…
/

Και το κραγιόν που είναι το πιο παλιό…

Το χρώμα αποτυπώνεται στα χείλη όπως θα δεις παρακάτω (η photo είναι από το site) και ο λόγος που τα δόντια σου δείχνουν λευκότερα όταν το φοράς είναι η αντίθεση που δημιουργούν αυτοί οι μπλε τόνοι.

Το κραγιόν και το lipgloss Hello Sailor από την σειρά Lipstick Queen μπορείς να το βρεις μόνο online εδώ που σημαίνει πως δεν μπορείς δυστυχώς να το παραγγείλεις. Αλλά αν θες ένα κραγιόν που να βοηθάει τα δόντια σου να δείχνουν λευκότερα πήγαινε σε ένα κατάστημα καλλυντικών και ζήτησε ένα κόκκινο με μπλε τόνους (θα συνεννοηθείτε!).

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Read More

And More