Πώς να κάνεις αυτή την κοτσίδα μόνη σου! Έχουμε όλες τις πληροφορίες από μέσα!

Όσο τρέχουν οι εβδομάδες μόδας, τόσα περισσότερα mail φτάνουν στα χέρια μου στα οποία περιγράφουν πώς μπορείς να κάνεις το τάδε χτένισμα. Και όταν ειδικά, τα βήματα αυτά δεν είναι… πυρηνική φυσική, εννοώντας ότι είναι εύκολα και κατανοητά, τότε το mail πρέπει να γίνει άρθρο για να το διαβάσεις κι εσύ. Κι αν έχεις κανονίσει και καμιά έξοδο να το δοκιμάσεις απόψε κιόλας!

Λοιπόν, το χτένισμα που θα δεις παρακάτω έγινε στο fashion show Kristian Aadnevik στο Λονδίνο από τον Errol Douglas, πρεσβευτή της Moroccanoil στην Αγγλία.

Διάβασε, πάρε καθρέφτη και αντίγραψε!

1. Ξεκίνησα προετοιμάζοντας τα βρεγμένα μαλλιά με το Moroccanoil Hydrating Styling cream για να πετύχω κράτημα αλλά και ταυτόχρονη κίνηση των μαλλιών. Αυτό είναι το τέλειο εργαλείο περιποίησης για μαλλιά στα οποία χρησιμοποιούνται σίδερα για μπούκλες.

2. Στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας την βούρτσα Moroccanoil Round Brush για να πετύχω απαλότητα και κράτημα αλλά κυρίως ένα φυσικό και υγειές τελείωμα.

3. Μόλις τα μαλλιά στέγνωσαν, έκανα απαλές μπούκλες με το σίδερο.

4. Τότε χώρισα τα μαλλιά σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος ξεκινούσε από το μπροστινό μέρος πάνω από το κούτελο μέχρι το στέμμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το δεύτερο αποτελείτο από τα υπόλοιπα μαλλιά, μαζεμένα ξεχωριστά.

5. Έδεσα το πάνω μέρος σε μία αλογοουρά και το στερέωσα με ένα γάντζο για να εξασφαλίσω ότι θα τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από το στέμμα του κεφαλιού.

6. Χρησιμοποίησα ένα μικρό κομμάτι σύρμα για να το εισάγω στη βάση της αλογοουράς, στο στέμμα του κεφαλιού και να σηκώσω λίγο την αλογοουρά ώστε να μοιάζει με μία ουρά καλλωπισμένου αλόγου και τύλιξα γύρω από τη βάση λωρίδες από δέρμα για να καλύψω το λαστιχάκι.

7. Για να πετύχω λεπτή και φυσική υφή κατσάρωσα τόσο την αλογοουρά όσο και τις υπόλοιπες τούφες και εφάρμοσα ελάχιστη ποσότητα από το Moroccanoil Original Treatment στην άκρη της κοτσίδας.

Read More

And More