Kylie Jenner: και νέα αλλαγή στα μαλλιά της! Πώς τα έχει αυτή τη στιγμή!

Δεν ξέρω αν έχεις βαρεθεί να διαβάζεις συνέχεια για την Kylie Jenner, εγώ πάντως έχω βαρεθεί να γράφω για εκείνη. Γιατί κάθε μέρα υπάρχει και μια beauty είδηση που την αφορά. Και είναι η Kylie Jenner. Δεν γίνεται εσύ να αδιαφορήσεις (μέχρι να κάνω την δική μου επανάσταση, αρκεί να στείλεις κι εσύ ένα comment και να πεις ότι βαρέθηκες με δαύτη!).

Η beauty είδηση, λοιπόν, για την Παρασκευή 4/9/2015 σε σχέση με την Kylie είναι ότι άλλαξε ξανά τα μαλλιά της. Αφού τα έβαψε ξανθά, λοιπόν, αποφάσισε να τους αλλάξει και κούρεμα. Και κάπως έτσι, έτσι είναι η Kylie Jenner την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές!


Η Kylie Jenner αυτή την φορά αφέθηκε στα χέρια της top hair stylist, Jenna Atkin, για ένα κούρεμα και ξάνοιξε και τα φρύδια της ώστε να ταιριάζουν χρωματικά.


Πάντως, το εντυπωσιακό μετά από αυτές τις γενναίες δόσεις Kylie που έκανε μεγάλη υπομονή μέχρι να καταφέρει να γίνει ξανθιά, όπως μοιράστηκε μαζί μας κι εδώ, είναι ότι σε αυτή την φάση της ζωής της είναι ίδια, ολόιδια η Khloe Kardashian!


Συμφωνείς;

Read More

And More