Πώς θα σου φαινόταν αν ψώνιζες στα Sephora δίπλα στην Lady Gaga; Κάποιοι το έζησαν κι έχουμε βίντεο!

Ας συμφωνήσουμε όλοι όσοι διαβάζουμε αυτό το άρθρο (κι εγώ που το γράφω) στο εξής: ακόμη κι αν δεν είσαι huge fan της Lady Gaga, δηλαδή ένα από τα little monsters της, θα πάθαινες υστερία αν την έβλεπες να αγοράζει καλλυντικά δίπλα σου. Σωστά;

Κάπως έτσι συνέβη με όλους όσοι βρέθηκαν στα Sephora της Champs Elysees! Για να ακριβολογώ, εκείνοι γνώριζαν την άφιξή της καθώς η Lady Gaga πήγε εκεί για να λανσάρει το νέο της άρωμα με τίτλο Fame. Ναι, το άρωμα εκείνο που κοντεύει να γίνει πιο… διάσημο κι από εκείνη και όχι άδικα! Έφτασε στα χέρια μου και μπορώ να σου πω ότι έχει κάθε λόγο (δες εδώ γιατί!).

width=630

Μετά την άφιξή της με ένα vintage Aston Martin, η Gaga & 30 νικητές από όλη την Ευρώπη μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να συζητήσουν, και απόλαυσαν μπαγκέτες και γλυκά εμπνευσμένα από το FAME. Πάνω από 10 000 Little Monsters συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα κατά μήκος της Λεωφόρου Champs Elysees για να καλωσορίσουν την Lady Gaga στο κατάστημα.

width=630

Το κατάστημα ντύθηκε Gaga & Fame και εμπνευσμένο από Haus Laboratories φιλοξένησε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη συνάντηση. Με μαύρα μαξιλάρια & μαύρα χαλιά, το κατάστημα ήταν το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν γύρω από ένα εκπληκτικό γαλλικό πικ-νικ. Για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, η Lady Gaga έβγαλε φωτογραφίες με τους φαν της μέσα σε μία μουσική ατμόσφαιρα από το φίλο της Lady Gaga, DJ White Shadow.

Και φυσικά, οι πηγές μου έστειλαν και το απαραίτητο βίντεο, έτσι για να πάρεις κι εσύ μια γεύση από το πώς είναι να είσαι έστω και για λίγο δίπλα στην Lady Gaga ή αλλιώς το απόλυτο φαινόμενο της μουσικής σκηνής!

Read More

And More