Η Lady Gaga “τα βάζει” με beauty editor που ανέβασε photo του αρώματός της πολύ πριν την κυκλοφορία!

Τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με λασναρίσματα νέων προϊόντων είναι πάντα πολύ αυστηρά. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: γνωρίζω αρκετά από τα προϊόντα που θα βγουν στα ράφια τον Σεπτέμβριο αλλά δεν μπορώ να γράψω γι’ αυτά (είναι κάτι σαν άτυπος beauty όρκος ανάμεσα σε εμάς που κάνουμε αυτή την δουλειά και της εταιρίες καλλυντικών).

Αυτό ακριβώς συνέβη με μια beauty editor στο εξωτερικό η οποία προφανώς πήρε στα χέρια της το άρωμα το οποίο πρόκειται να λανσάρει το Φθινόπωρο η Lady Gaga, το φωτογράφησε και ανέβασε photo του στο twitter πολύ πριν το επίσημο λανσάρισμά του. Την επόμενη στιγμή βέβαια, κατέβασε την photo (μπορώ με λεπτομέρειες να φανταστώ τι μεσολάβησε!).

Ως απάντηση η Lady Gaga έγραψε στο twitter της: Φαίνεται ότι διέρευσαν φωτογραφίες του αρώματός μου. Θα μπορούσα να πνίξω μερικούς συντάκτες με τα ίδια μου τα χέρια!. Έπειτα, ανέβασε photo του νέου της αρώματος, αποκαλύπτοντας και τα συστατικά του στο πίσω μέρος του packaging.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/14_6/598049827.png

Και παρόλο που λίγο καιρό πριν όλες γράφαμε σαν τρελές ότι το νέο άρωμα της Lady Gaga θα περιείχε το… αίμα της (ναι το είχα γράψει! Δες εδώ!) ήρθε η ώρα να το πάρω πίσω! Το άρωμά της περιέχει στην σύνθεσή του σταγόνες Belladonna, καρδιά ορχιδέας, βερίκοκο, εσάνς σαφράν και σταγόνες από μέλι.

Τέλος, η Lady Gaga τουίταρε στους 25 εκατομμύρια folloers της: “Το άρωμα σχεδιάστηκε για γυναίκες, αλλά οι gay φίλοι μου το φορούν επίσης”.

Όσον αφορά την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος θα την γνωρίζουμε αργότερα. Μέχρι τότε θα ήθελα να ξέρω: είσαι διατεθειμένη να αγοράσεις το άρωμα της Lady Gaga online ακόμη κι αν δεν το έχεις μυρίσει;

Read More

And More