Τα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Όμορφα make up και ακόμη ομορφότερα μαλλιά. Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλές beauty εμφανίσεις για να πάρουμε ιδέες και να εφαρμόσουμε την εβδομάδα που έρχεται! Αλήθεια, εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο και ποιο σκέφτεσαι να κρατήσεις; Ας φηφίσουμε και ας κερδίσει η καλύτερη!

Eva Longoria

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MARCH/8_3/eva_longoria.jpg

H Eva Longoria αγαπά τις ψεύτικες βλεφαρίδες και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτές! Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία επίσημη εμφάνισή της έβαλε αρκετό περίγραμμα, ψεύτικες βλεφαρίδες και άφησε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς στους οποίους επίσης μας έχει συνηθίσει.

Halle Berry

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MARCH/8_3/halle_berry.jpg

H Halle Berry ξέρει πώς να τονίζει το sex appeal της κι έχει βρει εκείνο το μακιγιάζ που ταιριάζει ακριβώς στην ηλικία της. Έχει τονίσει περιμετρικά τα μάτια της με μια shimmering καφέ σκιά σβησμένη με μαύρο μολύβι.

January Jones

H January Jones αγαπά τους πειραματισμούς και μας έχει συνηθίσει στις πολλές αλλαγές. Εδώ την βλέπουμε με ένα 60’s bouffant χτένισμα και eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Nicole Richie

Μπορεί η πλεξίδα- στεφάνι περιμετρικά του κεφαλιού να ανήκει στο cast του καλοκαιριού αλλά η Nicole Richie όχι μόνο την θυμήθηκε αλλά την υποστήριξε και πολύ σωστά. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, ξεγελά το στρογγυλό σχήμα των ματιών της τονίζοντας μόνο τις εξωτερικές γωνίες.

Kate Middleton

H πρισκίπισσα Catherine δεν αλλάζει τίποτα στην εμφάνισή της. Εξακολουθεί να φορά γραμμικά το μολύβι γύρω από τα μάτια και να έχει ένα πολύ χαλαρό σπάσιμο στις άκρες των περίφημων μαλλιών της.

Olivia Wilde

Αυτό θα πει fresh make up! Τονισμένα μήλα με reachy ρουζ, κραγιόν στον ίδιο τόνο, eyeliner τραβηγμένο προς τις εξωτερικές γωνίες και περιποιημένα μαλλιά.

Celina Gomez

Η μικρή Celina Gomez κάνει ακόμη κι αυτές που έχουν μακριά ίσια μαλλιά να ζηλεύουν (ναι! ναι!). Και έκανε το beauty look της να δείχνει ακόμη πιο sexy με ένα all time classic smoky στα μάτια.

Taylor Swift

Την εβδομάδα που πέρασε η Taylor Swift μας έμαθε πώς να συνδυάζουμε το μαύρο eyeliner με την shimmering καφέ σκιά μας και το αποτέλεσμα να δείχνει sexy και πολύ καλοκαιρινό. Παρά το γεγονός ότι το eyeliner μας φέρνει στο νου τον Χειμώνα. Υιοθέτησέ το ως το τέλειο μεταβατικό σου make up από μια εποχή σε μια άλλη!

Read More

And More