Τι make up και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες την εβδομάδα που πέρασε; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη events και beauty εμφανίσεις έφτασε στο τέλος της. Οι Ελληνίδες έκαναν make up και μαλλιά και πήγαν να δουν τον Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο, ενώ οι διεθνείς stars παρευρέθηκαν στο New York City Ballet 2013 Gala και σε αρκετές πρεμιέρες. Και όλα αυτά μεταφράζονται σε 13 ιδέες για make up και άλλες τόσες για μαλλιά που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ! Ποια, όμως, σου άρεσε περισσότερο;

Sarah Jessica Parker

/

Στο Ballet Gala της νέας Υόρκης η Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε με ένα πολύ sleek και ψηλό ponytail ενώ το μακιγιάζ της θύμιζε το after sex make up που σου είχαμε δείξει εδώ με γκρίζες σκιές και σβησμένα μολύβια που τόνιζαν τέλεια το χρώμα των ματιών της.

Drew Barrymore

/

Στο ίδιο event η Drew Barrymore τόλμησε με μια λιλά shimmering σκιά με έμφαση στην εσωτερική γωνία ενώ το ladylike χτένισμά της με την βαθιά χωρίστρα και τον όγκο στην κορυφή της προσέθεσε πόντους κομψότητας.

Natalie Portman

Το ίδιο χτένισμα στο ίδιο event επέλεξε και η Natalie Portman η οποία, όμως, διαφοροποίησε αρκετά το μακιγιάζ της. Εκείνη επέλεξε ένα κλασικό smoky με ματ σκιές και προσεγμένα φρύδια ανοδικά χτενισμένα.

Doutzen Kroes

Από τα πιο ιδιαίτερα beauty looks του Ballet Gala αλλά και όλης της εβδομάδας γενικότερα ήταν αυτό της… διαβασμένης Doutzen Kroes η οποία υιοθέτησε την hot τάση των wet hair. Για το μακιγιάζ της, επέλεξε να βάψει τα μάτια της με χρυσή σκιά (σχεδόν σεταρισμένη με τα σκουλαρίκια της!) και πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν.

Eva Mendes

/

Η Eva Mendes παρευρέθηκε στο Icons of Style gala της Νέας Υόρκης με απόλυτα στιλιζαρισμένο look. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κυματισμούς με αρκετό όγκο (πιθανότατα να έγιναν με ψαλίδι και βούρτσα από πάνω) ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα μάγουλά της με ένα peachy ρουζ και τα μάτια της με eyeliner και καφέ σκιά.

Chiara Ferragni

Στο event του Stuart Weitzman στο Μιλάνο η διάσημη blogger και μούσα της Redken εμφανίστηκε με βαθιά χωρίστρα, χαλαρούς κυματισμούς που ξεκινούσαν από το ύψος του αυτιού και καλά σβησμένο smokey eye με shimmering σκιά στην κόγχη του ματιού.

Olivia Palermo

Παρόμοιο hair styling και για το it girl Olivia Palermo η οποία τόνισε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της με eyeliner και σβησμένη ματ σκιά ενώ το μεγαλύτερο βάρος φαίνεται να το έριξε στην υγεία της επιδερμίδας της η οποία έδειχνει ξεκούραστη, fresh και λαμπερή!

Maria Menounos

Κανείς δεν πρόσεξε το ομολογουμένως τέλειο μακιγιάζ της Maria Menounos με τις γυαλάδες και το smokey eye. Φυσικά! Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα τόσο… υπερβολικό χτένισμα που είχε την τιμητική του στα 50’s!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού με πολύ στιλιζαρισμένες μπούκλες και make up που έκανε focus στα μάτια της: smokey με burgundy ματ σκιά και αρκετά τονισμένη την ρίζα του κάτω βλεφάρου.

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν ανέκαθεν της less is more λογικής. Στο Ηρώδειο εμφανίστηκε με ίσια και λεία μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και λαμπερή επιδερμίδα. Το trick που έκανε εδώ ήταν μολύβι ματιών τοποθετημένο πολύ κοντά στην ρίζα του άνω βλεφάρου ίσα για να τονίσει την βάση των βλεφαρίδων της.

Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου με δόσεις φρεσκάδας στα μάγουλά της χάρη στο peachy compact ρουζ που συνδυάστηκε με το ίδιο lip gloss, ενώ τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και υγιή με χτενισμένες μπούκλες.

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε focus στο μακιγιάζ των ματιών της με μαύρο περίγραμμα στο εσωτερικό και burgundy shimmering σκιά περιμετρικά.

Δήμητρα Ματσούκα

Πλάγια χωρίστρα με S τελείωμα, τριανταφυλλί ματ κραγιόν και shimmering καφέ σκιά πολύ κοντά στο περίγραμμα του ματιού ήταν η επιλογή της Δήμητρας Ματσούκα στο Ηρώδειο.

Read More

And More