Παντρεύεσαι! Η L’Oreal Professionnel σου κάνει τα πιο gorgeous χτενίσματα!

Συχνά λαμβάνω mail σας που ζητάτε προτάσεις για νυφικά χτενίσματα και μακιγιάζ. Το τελευταίο ήταν μόλις την Παρασκευή (θα έβλεπα κι άλλα αν άνοιγα το mail το Σ/Κ!). Κορίτσια, στο TLIFE we are working on it!

Ο διαγωνισμός όπου μπορείς να διεκδικήσεις ένα τέλειο νυφικό είναι ήδη στον αέρα (κάνε κλικ εδώ και δήλωσε συμμετοχή τώρα!). Όμως με το χτένισμά σου τι γίνεται; Θέλεις κάτι ρομαντικό, κάτι εντελώς αντισυμβατικό και καθόλου επιτηδευμένο, κάτι που να θυμίζει red carpet; Τα στιλ που μπορείς να επιλέξεις είναι τόσα πολλά, σχεδόν όσα και οι… stars του Hollywood!

Από την άλλη, το να βρεις τον κομμωτή που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, ή τουλάχιστον, δεν ήταν! Hold your breath pride… bride! Η L’Oreal Professionnel έρχεται με μια super ιδέα που θα κάνει το χτένισμα των ονείρων σου για την ημέρα των ονείρων σου πολύ εύκολη υπόθεση!

Wedding Collection 2011
Λέγεται Wedding Collection 2011 και είναι η πρώτη κολεξιόν γάμου από την L’Oreal Professionnel και χωρίζεται σε δύο διαφορετικά θέματα: το πρώτο λέγεται Perfect Day in The World και αποτελείται από δομημένα και πολύ chic σινιόν αν έχεις στο μυαλό σου ένα παραμυθένιο γάμο και το δεύτερο Pretty Bride με πιο αέρινα και φυσικά χτενίσματα που αποπνέουν ρομαντισμό.

Θέλω να μάθω περισσότερα!
Εσύ απλώς επισκέπτεσαι ένα επιλεγμένο κομμωτήριο L’Oreal Professionnel, συζητάς από τον κομμωτή σου ο οποίος σε “ξεναγεί” στο book με τα 22 χτενίσματα L’Oreal Professionnel. Αφού επιλέξετε το χτένισμα σου παρέχεται μια ολοκληρωμένη περιποίηση περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει χρώμα, styling και βαθιά περιποίηση ώστε να βρεις όχι μόνο το χτένισμα αλλά και το χρώμα και την ποιότητα των ονείρων σου!

Πάρε μια γεύση…

Λοιπόν, ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου χτένισμα; Πώς φαντάζεσαι τα μαλλιά σου την ημέρα του γάμου σου; Let’s talk!

Read More

And More