Λουλούδια στα μαλλιά! Δώσε στιλ με τον πιο ανέξοδο τρόπο!

Είναι παράδοση κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνουμε στεφάνια από λουλούδια και να τα κρεμάμε έξω από την πόρτα του σπιτιού μας. Ok, ποτέ δεν ήμουν τόσο fan του συγκεκριμένου έθιμου. Αντίθετα, όσο οι άλλοι έπλεκαν στεφάνια για το σπίτι, εγώ έπλεκα αντίστοιχο για τα μαλλιά μου! Και ναι, έδειχναν υπέροχα!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, σήμερα αν βρεθείς στην εξοχή για να γιορτάσεις την Πρωτομαγιά να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο. Και αν το στεφάνι από τα λουλούδια σου μοιάζει δύσκολο task, μπορείς απλώς να τοποθετήσεις μικρά ανθάκια ανάμεσα στην πλεξίδα σου ή να βάλεις ένα λουλούδι στο πλάι!

Σκέψου το: τα λουλούδια είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος για να δώσεις στιλ στην εμφάνισή σου. Αλλά, υπάρχουν δυο- τρία tips για το που επιτρέπεται και που απαγορεύεται να τα φορέσεις!

Μαλλιά των λουλουδιών: πότε πρέπει να πεις ναι!
– Αν παντρεύεσαι και έχεις σχεδιάσει ένα ρομαντικό concept γάμου άφησε τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κυματισμούς, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και βάλε στεφανάκι από φυσικά λουλούδια
– Αν ετοιμάζεσαι για πικ νικ

Μαλλιά των λουλουδιών: πότε πρέπει να πεις όχι!
– Στο γραφείο! Τα λουλούδια είναι όμορφα και ρομαντικά αλλά δείχνουν too much στον εργασιακό χώρο. Εκτός, αν δουλεύεις στον χώρο της μόδας
– Στο first date! Ο χρυσός κανόνας εδώ είναι να είσαι φυσική, λαμπερή και όμορφη χωρίς υπερβολές
– Όταν το στιλ σου είναι rock!

Κάνε κλικ εδώ ή κλίκαρε παρακάτω στην κάθε photo και δες επτά διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις τα λουλούδια στα μαλλιά σου!

Read More

And More