Αποκλειστικό… love story! Το νέο άρωμα Chloe!

Το καλοκαίρι είναι θεωρητικά η εποχή που ερωτευόμαστε. Ή που θέλουμε να ερωτευτούμε (με αποτέλεσμα να βαφτίζουμε έρωτα όποια συναναστροφή). Αλλά να που αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένεις. Γιατί τον μεγάλο σου έρωτα, κι εγώ κι εσύ, θα τον ζήσουμε τον Σεπτέμβριο! Και αλήθεια σου λέω, αυτό το… Love Story θα σε σημαδέψει για πάντα!

Και μιας και μιλάμε για αγάπες και έρωτες, αν αγαπάς τα αρώματα Chloe ετοιμάσου να ερωτευτείς το ολοκαίνουριο Love Story, το άρωμα του οίκου που πρόκειται να λανσαριστεί αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Το μπουκάλι του, όπως μπορείς να δεις και παραπάνω, μοιάζει με λουκέτο, γιατί έχει εμπνευστεί από τα λουκέτα αγάπης στη γέφυρα pont des Arts του Παρισιού! Μάλιστα, στο πλαίσιο του επικείμενου λανσαρίσματος έγινε κι ένα press event στο Παρίσι, απ’ όπου σου εξασφαλίσαμε κάποιες αποκλειστικές photos.

Από αριστερά η Clare Waight Keller, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου chloe, η Mélanie Laurent η οποία έχει σκηνοθετήσει το tv spot και η Clémence Poésy, μούσα του αρώματος και πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας

Ο Jean Mortier, Πρόεδρος της Coty Prestige με την Clémence Poésy

Και για να κλείσω: αυτό το Love Story είναι από αυτά που αξίζουν οοοοοοληηηη την αναμονή του κόσμου. Γιατί στο τέλος πάντα έρχεται και είναι καλό! Πολύ καλό!

Read More

And More