A tartan tale: Νέα hot σειρά MAC! Μετράμε αντίστροφα για να την αποκτήσουμε!

Κοιτώντας το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας πέφτω στην Δευτέρα 15-11-2010. Γραμμένη με bold γράμματα και την ένδειξη MAC my day δίπλα (κατά το make my day)! Και ναι, μπορεί όλες οι Δευτέρες του κόσμου να είναι συνυφασμένες με δίαιτες (θα ξεκινήσεις από Δευτέρα;), υποχρεώσεις και δουλειές που τρέχουν και δεν… φτάνεις, αλλά η ερχόμενη Δευτέρα έχει κάτι που θα μας φτιάξει τη μέρα!

Ο λόγος; Η νέα συλλεκτική σειρά της MAC A Tartan Tale ντυμένη όλη με καρό σχέδιο που έρχεται για να επιβληθεί στο νεσεσέρ μας και σε κάθε σημείο του προσώπου μας! Σκιές με ταρτάν σχέδιο, κραγιόν σε flashy αποχρώσεις (δοκίμασε οπωσδήποτε την Cuta Caper!), lip gloss, βερνίκια, μολύβια ματιών κλπ. που αποθεώνουν το στιλ και την διάθεσή σου. Και μπορεί το ταρτάν σχέδιο να μας κάνει συνειρμούς με Σκωτία και… σκωτσέζικα ντους, αλλά αυτή η σειρά (υπόσχομαι!) θα εκτοξεύσει τη θερμοκρασία του στιλ σου στα ύψη και θα την διατηρήσει σταθερή εκεί για πάντα! Ιδού μερικά από τα must προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου δίχως δεύτερη σκέψη

Μονή σκιά της σειράς A Tartan Tale, απόχρωση Glamora Castle, € 19.00

Κραγιόν της σειράς A Tartan Tale, απόχρωση Cuta Caper, € 17.50



Βερνίκι της σειράς A Tartan Tale, απόχρωση Slyasa Fox, € 13.00. Αυτή την απόχρωση δεν θα την βρεις πουθενά!

Και μια ακόμη έκπληξη: Σταδιακά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν gift packs της ίδιας σειράς για τα Χριστούγεννα. Αποτελούν την τέλεια ιδέα για δώρο που μπορείς να κάνεις… κυρίως στον εαυτό σου.

Αδημονώ να αποκτήσω αυτό το συλλεκτικό τσαντάκι με πινέλα που έχει μέσα όλα τα απαραίτητα (€ 60.00). Μπορείς να το κρατήσεις και σαν τσαντάκι το βράδυ! Υπομονή μέχρι τις 26 Νοεμβρίου! Τέλος, στις 3 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το τρίτο μέρος της σειράς A Tartan Tale με πολλές, πολλές beauty εκπλήξεις που θα σε ξελογιάσουν! Ραντεβού στα MAC, λοιπόν!

Read More

And More