Τα πιο ωραία μακιγιάζ των MAD Awards και λεπτομέρειες για να τα κάνεις!

Τα MAD Video Music Awards έφτασαν στο τέλος τους, είδαμε τις διάσημες να περπατάνε στο κόκκινο χαλί, μάθαμε τι φοράνε (κι εσύ μπορείς να μάθεις εδώ) και μετά ήρθε εκείνη η αγαπημένη μου μπιουτοστιγμή που παίρνουμε τις photos στα χέρια μας, τις φέρνουμε τοοοοοσοοοοο κοντά, παρατηρούμε λεπτομέρειες και αποφασίζουμε ποια ήταν τα μακιγιάζ εκείνα που μας άρεσαν περισσότερο!

Σημείωσε: λατρέψαμε το sexy beauty look της Ελένης Φουρέιρα, μας άρεσε πολύ που η Demy ήταν τόσο ενημερωμένη που έβαλε το berry κραγιόν της τέλεια στην καρδιά του καλοκαιριού και φυσικά η αξεπέραστη Δέσποινα Βανδή!

Επόμενο αντανακλαστικό βήμα ήταν να τα αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια!

BTW: Συνέχισε να διαβάζεις! Γιατί εδώ θα βρεις μερικά από τα εξυπνότερα beauty tips που έφτασαν στα αυτιά σου τελευταία! Μέχρι και… μολύβι χειλιών μέσα στα μάτια, tip που μας αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής και που έκανε στην Ελένη Φουρέιρα!

Το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα από τον Παντελή Τουτουντζή

“Η Ελένη είχε δύο act και μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Τα act μεταξύ τους δεν είχαν αλλαγές στο μακιγιάζ, άλλαξαν όμως τα μαλλιά που έκανε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. Στο χαλί σε σχέση με τα act, όμως, κάναμε μια πολύ ωραία αλλαγή στο μακιγιάζ.

Για να δημιουργήσουμε μια ωραία βάση και υγιή επιδερμίδα ενυδατώσαμε το δέρμα με ένα σέρουμ της Bioderma. Το κάναμε αυτό γιατί θέλαμε το πρόσωπο να έχει σφριγηλότητα, να είναι ξεκούραστο γι’αυτό και έκανα εγώ το μασάζ με κινήσεις σωστές ώστε να μην βγάλει η επιδερμίδα λιπαρότητα. Στην συνέχεια έβαλα ένα πάρα πολύ ελαφρύ liquid foundation το οποίο πάντα το αναμειγνύω με μικρή ποσότητα κρέμας και έκανα blending σε όλο το πρόσωπο για να γίνει second skin, δηλαδή να δημιουργηθεί αυτό το εφέ ότι έχει μπει μέσα στην επιδερμίδα τελείως. Το μείγμα αυτό (foundation με κρέμα) το απλώνουμε πάντα με πινέλο και μικρές κυκλικές κινήσεις γιατί η κρέμα βοηθάει να διεισδύσει το προϊόν στην επιδερμίδα και όχι να κάτσει πάνω από αυτήν. Στην συνέχεια έκανα contouring στο πρόσωπο, που σημαίνει πως μπήκα όπου βρήκα βάθος, δηλαδή στο κόκκαλο των ματιών, ζυγωματικά και κροτάφοι. Με μια σκιά κοντά στο χρώμα των φρυδιών της, παχύναμε τα φρύδια και τονίσαμε τις φυσικές της βλεφαρίδες με τουφάκια σε δύο μεγέθη, medium και short, για να κάνει αυτές τις ασυμμετρίες τις φυσικές που έχουν όλες οι stars στο εξωτερικό. Μετά με μια bronze powder τονίσαμε το τόξο του ματιού και λίγο από κάτω από το βλενογόνο, στις κάτω βλεφαρίδες φαντάσου, και με ένα khol δουλέψαμε σαν μια γραμμή eyeliner αλλά σβήσαμε τα όριά του. Βάλαμε ένα creamy κραγιόν ανακατεμένο με το περίγραμμά του και τέλος με την bronze powder που κάναμε το τόξο των ματιών τονίσαμε και τα ζυγωματικά και τις φύτρες των μαλλιών για να εξασφαλίσουμε αυτό το φυσικό αποτέλεσμα σαν να μας έχει αγγίξει ο ήλιος”.

“ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ κρατήσαμε τη βάση σε αυτή τη λογική του second skin χωρίς πούδρες και πήρα τις επιπλέον γυαλάδες με blotting papers (ειδικά χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα). Πήγαμε στα μάτια και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το μολύβι εκτός από γραμμή και στο τόξο του ματιού. Με το ίδιο μολύβι από κάτω κυκλώσαμε όλο το μάτι, εκτός από το κινητό βλέφαρο στο οποίο ακουμπήσαμε λίγη κρέμα για να κάνει αυτό το λαμπερό εφέ και από κάτω πήραμε ένα μπορντώ μολύβι χειλιών και το βάλαμε μέσα στον βλεννογόνο και βοηθήσαμε το κόκκινο πάνω στο καφέ να κάνει ένα πολύ έντονο, sexy και μυστηριώδες βάθος στα μάτια!”.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ: “Στο σώμα βάλαμε την ενυδατική κρέμα σώματος της Bioderma ανακατεμένη με την bronze loose powder της MAC και σε μερικά σημεία (στους ώμους και στο μπούστο) βάλαμε τοπικά το προϊόν λάμψης AMC Face and Body Illuminator 6 της Inglot.

Παραπάνω, μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο Παντελής Τουτουντζής για το make up της Ελένης Φουρέιρα. Η παλέτα χειλιών είναι η Trend Forecast Spring 15/Lip and Cheek της MAC.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ…

Δέσποινα Βανδή

Κάθε εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή είναι εντυπωσιακή έτσι κι αλλιώς! Στο stage των MAD VMA εμφανίστηκε με smudged smokey σε bronze τόνους στα μάτια με το khol να είναι τέλεια σβησμένο με την σκιά ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα wet look που είναι all time classic και ultra sexy καλοκαιρινή επιλογή!
Ήξερες ότι μπορείς να κάνεις το wet look μόνο με μια λακ; Δες αυτό το video tutorial!

Demy

Από την στιγμή που είχαμε δει την Sienna Miller στις Κάννες με σκούρο κραγιόν είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε ότι τo berry κραγιόν είναι μια πολύ ενημερωμένη επιλογή γι’αυτό το καλοκαίρι! Και η Demy το σέταρε τέλεια με πολύ ενυδατωμένη και δροσερή επιδερμίδα, γυαλάδες και γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες.
Για να δεις πώς να φορέσεις σωστά το berry κραγιόν το καλοκαίρι κάνε κλικ εδώ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τα bronzers και τις γυαλάδες που ταιριάζουν έτσι κι αλλιώς στην sexy παρουσία της αλλά τονίζουν ταυτόχρονα και το μαύρισμά της. Για τα MAD VMA επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με χρυσούς και καφέ τόνους ενώ για τα χείλη της δανείστηκε από την απόχρωση του φορέματός της: πορτοκαλί, λοιπόν, με ένα touch gloss στο κέντρο των χειλιών. Κόλπο που δίνει τρισδιάστατο εφέ και κάνει τα χείλη να δείχνουν ακόμη πιο juicy!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα πολύ sleek χτένισμα πίσω από τα αυτιά με χωρίστρα στη μέση που αναδεικνύει την λάμψη και την υγεία των μαλλιών της. Για το make up επέλεξε ένα ροδαλό χρώμα υγείας στα μάγουλα (έμοιαζε περισσότερο με φυσικό αναψοκοκκίνισμα) και μολύβι περιμετρικά του ματιού.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα πλούσιο blowout με ογκώδεις μπούκλες και βαθιά χωρίστρα. Το μακιγιάζ της έδινε έμφαση στα μάτια της με μια παχιά γραμμή eyeliner που προεκτείνονταν στις εξωτερικές γωνίες και ψεύτικες βλεφαρίδες. Στο κάτω βλέφαρο τοποθέτησε χρυσή σκιά σύρριζα χωρίς μάσκαρα ώστε να ενισχύσει την ανοδικότητα στο βλέμμα της και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο κραγιόν σε pale pink τόνο.

Εσένα ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More