Τα 10 αγαπημένα μας beauty προϊόντα που εντοπίσαμε στο ανανεωμένο eshop της Make Me Up!

Να σηκώσει το χέρι της τώρα όποια λατρεύει να χαζεύει καλλυντικά. Και να τα κάνει δικά της. Με ένα κλικ. Από όπου κι αν βρίσκεται. Αν ταυτίστηκες με μια από τις παραπάνω φράσεις, αυτό το άρθρο θα το λατρέψεις. Και αυτό το άρθρο (όπως τόσα και τόσα άλλα) είναι βιωματικό. Γιατί απλώς πέρασα μερικές ώρες σερφάροντας το ανανεωμένο e-shop της Make Me Up, έβαλα στο basket μου μερικά beauty goodies και είπα να στο μεταφέρω. Γιατί αυτά τα beauty goodies μόλις έφτασαν στα χέρια μου και τα λατρεύω (special thanx στη Ράνια Μπουντούρη, aka ιδιοκτήτρια της εταιρίας για τα ψαγμένα brands!).

Και παρακάτω σου έχω τα 10 φανταστικά προϊόντα που έφτασαν στα χέρια μου μετά από μερικά κλικς! Δες, πάρε ιδέες και ανανέωσε κι εσύ το δικό σου νεσεσέρ πριν φύγεις για καλοκαίρι. Και αλήθεια, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αγορές που μπορείς να κάνεις από όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι ώρα κι αν είναι;

1. ΣΕΤ ΤΑΞΙΔΙΟΥ PINK 5 ΠΙΝΕΛΩΝ, MAKE ME UP €22.99
Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των επαγγελματιών και των σπουδαστών επαγγελματικού μακιγιάζ αλλά και για εμάς που δεν κάνουμε βήμα χωρίς τα πινέλα μας!
Για να αποκτήσεις τα πινέλα κάνε κλικ εδώ

2. BRIGHTON BODY LOTION, BEAUTANNIA, €43.00
Αν με ρωτάς ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που μου αρέσει όταν εισπράττω από ένα αγόρι, αυτό είναι το… μυρίζεις υπέροχα. Και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχω βάλει αυτό το body lotion! Plus: super ενυδατωμένη επιδερμίδα που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι!
Για να αποκτήσεις το body lotion κάνε κλικ εδώ

3. KPAΓION LIPSTICK FLASH RED, BEAUTY IS LIFE €24.01
Μαζί με το φούξια, το πορτοκαλοκόκκινο είναι τα δύο best sellers όταν μιλάμε για χρώματα χειλιών και καλοκαίρι! Ειδικά όταν α) αυτό το χρώμα έχει διάρκεια και β) ενυδατώνει τα χείλη.
Για να αποκτήσεις το κραγιόν Beauty is Life κάνε κλικ εδώ

4. CINDY LOU EYESHADOW HIGHLITER, THE BALM €19.00
Δεν υπάρχει καλύτερο σετάρισμα μιας μαυρισμένης επιδερμίδας με τις λάμψεις. Αν σε αυτό προσθέσεις και το γεγονός ότι τα The Balm έχουν αυτές τις φανταστικές συσκευασίες, τότε μόλις εντόπισες την επόμενη beauty αγορά σου (ή την μια από τις πολλές δικές μου!).
Για να αποκτήσεις την Cindy Lou Eyeshadow κάνε κλικ εδώ

5. BACKSTAGE MATTE LIPSTICK, MAKE ME UP €19.00

Το ότι αυτό το κραγιόν έχει υπέροχη, φούξια απόχρωση είναι κάτι που βλέπεις. Το γεγονός ότι δεν θα σε προδώσει ποτέ, όσα cocktail κι αν πιεις, όσα φιλιά κι αν δώσεις, θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνη σου!
Για να αποκτήσεις το πιο φλογερό, φούξια κραγιόν του καλοκαιριού κάνε κλικ εδώ

6. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΩΝ SOLID BRUSH CLEANSER, JAPONESQUE €19.00

Τα πινέλα είναι μια ακριβή αγορά γι’ αυτό και πρέπει να τα φροντίζεις ώστε να διατηρούνται πάντα σε καλή κατάσταση. Plus: έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα σου και δεν έχεις ιδέα τι ζημιά μπορεί να κάνουν στο πρόσωπό σου αν δεν είναι σωστά καθαρισμένα. Γι’αυτό και αυτό το προϊόν είναι από τα πρώτα που μπήκαν στην wish list μου!
Για να αποκτήσεις το καθαριστικό πινέλων κάνε κλικ εδώ

7. SHIMMER STACK BRONZE, ME ME ME COSMETICS €16.50
Δεν είναι μια αλλά πολλές διαφορετικές αγορές. Αυτό το super πολυχρηστικό προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για λάμψη στα ζυγωματικά και το ντεκολτέ, για να αποκτήσεις ηλιοκαμμένη όψη ή ακόμη και σαν σκιά στα μάτια.
Για να αποκτήσεις το πολυχρηστικό Shimmer Stack Bronze κάνε κλικ εδώ

8. TERRACOTA COMPACT No 2, ELEGANT €28.00

Η τερακότα είναι το must προϊόν του καλοκαιριού! Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Από το δικό μου σίγουρα όχι! Από το δικό σου;
Για να αποκτήσεις το must have του καλοκαιριού κάνε κλικ εδώ

9. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ DW ADORO EYELASH, €4.99
Δεν έχεις ιδέα πώς ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα σου κάνοντάς το πιο μεγάλο και εκφραστικό! Και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το smokey θεωρείται βαρύ, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσεις την ένταση που θες! Αυτό, μερικές λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά, ένα έντονο κραγιόν και είσαι κούκλα.
Για να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες κάνε κλικ εδώ

10. ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ (BABY TALC), FLORINDA SOAPS €4.00

Στα αρωματικά σαπούνια της Florinda η παράδοσή συναντά την φύση. Το κάθε σαπούνι παράγεται με την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 25 χρόνια με καθαρά φυτικά υλικά. Τροποποιούνται και συσκευάζονται με φροντίδα στο χέρι μέσα σε υπέροχες συσκευασίες με εικόνες που σε ταξιδεύουν σε μυρωδιές & αναμνήσεις. Είναι ιδανικά και την καθαριότητα των χεριών, του σώματος και του προσώπου και αφήνει στην επιδερμίδα μια μυρωδιά σαν να γεννήθηκες με αυτή! Στο πρώτο κομπλιμέντο που θα εισπράξεις για το πόσο υπέροχα μυρίζεις θα με θυμηθείς!
Για να αποκτήσεις το αρωματικό σαπούνι κάνε κλικ εδώ

Read More

And More