Ένας χρόνος make over! Ψήφισε την αγαπημένη σου μεταμόρφωση αναγνώστριας στο TLIFE!

Τα μαθηματικά στο TLIFE μεταφράζονται σε παραγωγές. Παράδειγμα: ένας χρόνος στο TLIFE ισούται με 48 διαφορετικά make over! Μέσα στο 2012 όλα αυτά τα κορίτσια (πιθανότατα κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές!) πέρασαν από το TLIFE, αφέθηκαν στα μαγικά χέρια των συνεργατών μας και είδαν τον εαυτό τους διαφορετικό στον καθρέφτη. Εμείς διαλέξαμε τις 10 best μεταμορφώσεις (καθόλου-εύκολη-διαδικασία!) και αφήνουμε την τελική κρίση σε ‘σένα! Δες το πριν, το μετά και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο make over της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας!

Σάρα Χοτζάι



Η 16χρονη Σάρα ήρθε στο studio και αφέθηκε στα χέρια της make up artist Θάλειας Βασιάδη και της hair stylist Όλγας Παπαϊωάννου από το κομμωτήριο Andreas Coiffure
. Το beauty team επέλεξε για εκείνη ένα νεανικό και φρέσκο look που ταιριάζει στην ηλικία της ενώ φρόντισαν ιδιαίτερα τα φρύδια της. Το αποτέλεσμα την ενθουσίασε!
Για να δεις το make over της Σάρα κάνε κλικ εδώ.

Δήμητρα

Την μεταμόρφωση της Δήμητρας ανέλαβαν η make up artist Θάλεια Βασιάδη και η hair stylist Γιώτα Γαλιούρα από το κομμωτήριο Georgios Doudessis. Μπαίνοντας στο studio η Δήμητρα μας έβγαλε μια ρετρό ομορφιά. Γι’ αυτό και η ομάδα του TLIFE επέλεξε για εκείνη ένα χτένισμα με vague κυματισμούς και κόκκινα χείλη.
Για να δεις όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης της Δήμητρας κάνε κλικ εδώ.

Αγγελική Βαττέ

Την Αγγελική μεταμόρφωσαν η make up artist Βίκυ Τσαφάρα από την σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage και η hair stylist Μαίρη Τρεκλή από το κομμωτήριο Andreas Coiffure. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην Αγγελική όταν είδε τον εαυτό την στον καθρέφτη ήταν τα πλούσια μαλλιά με την bedhead διάθεση.
Για να δεις την αλλαγή της Αγγελικής κάνε κλικ εδώ.

Δώρα Σπετσιώτου

Η Δώρα ήταν μια από τις πιο εντυωσιακές μεταμορφώσεις του TLIFE! Η make up artist Μαρία Κορελίδη από την σχολή μακιγιάζ του Φρέντυ Καλομπράτσου δούλεψε πολύ την βάση έτσι ώστε να καλύψει τυχόν ατέλειες και έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών της κάνοντας ένα smoky τραβηγμένο προς την εξωτερική γωνία. Η hair stylist Μαίρη Τρεκλή από το κομμωτήριο Andreas Coiffure τιθάτευσε και λείανε με πρέσα και ειδικά spray λάμψης τα ατίθασα μαλλιά της.
Για να δεις όλη την διαδικασία μεταμόρφωσης της Δώρας κάνε κλικ εδώ.

Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου

Η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου ήταν και η fashion intern μας. Βλέποντάς την στα γραφεία του TLIFE η Κωνσταντίνα μας έβγαλε μια retro ομορφιά την οποία η make up artist Θάλεια Βασιάδη ανέλαβε να εξωτερικεύσει!
Πώς φτάσαμε σε αυτό το beauty look; Δες εδώ όλη την διαδικασία του make over!

Βίκυ Χαλού

Η make up artist Μαρία Κορελίδη από την σχολή μακιγιάζ του Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage, και η hair stylist Μαίρη Τρεκλή από το κομμωτήριο Andreas Coiffure πειραματίστηκαν με το beauty look της αναγνώστριάς μας. Η Βίκυ ήρθε στο στο στούντιο έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε πρόχειρο top knot και όταν τα άφησε κάτω έδειχνε αμέσως διαφορετική!
Για να δεις τα στάδια της αλλαγής της Βίκυς κάνε κλικ εδώ.

Μαρία Λυγγού

Την μεταμόρφωση της Μαρίας ανέλαβαν make up artist Θάλεια Βασιάδη και η hair stylist Τάνια Τσίνταλη από το κομμωτήριο Andreas Coiffure οι οποίες ήθελαν να αναδείξουν τα δυνατά στοιχεία της εμφάνισή της όπως τα πλούσια και υγιή μαλλιά της.
Δες την αλλαγή της Μαρίας εδώ.

Κωνσταντίνα Μπασάνου

Η Κωνσταντίνα ήταν ένα κορίτσι με φυσική ομορφιά. Η make up artist Θάλεια Βασιάδη μας έδωσε ανοδικότητα στα μάτια της τοποθετώντας ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στις άκρες και η hair stylist Τάνια Τσίνταλη από το κομμωτήριο Andreas Coiffure δημιούργησε για εκείνη ένα τύπου Brigitte πιάσιμο!

Εύα Ταυρή

Η Εύα μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία της να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάθε γορά που κάνει μακιγιάζ. Η Θάλεια Βασιάδη της έδειξε τον τρόπο ενώ η hair stylist Πηνελόπη από τα κομμωτήρια Andreas Coiffure περιποίηθηκε τα όμορφα και μακριά μαλλιά της.
Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ.

Κατερίνα Κοτσολάκη

Η Κατερίνα μας εντυπωσίασε με τις beauty γνώσεις της αφού γνώριζε κάθε προϊόν ομορφιάς! Κατά την διάρκεια της μεταμόρφωσης βλέπαμε μια εντυπωσιακή αλλαγή από βήμα σε βήμα ενώ φεύγοντας από το στούντιο ζήτησε από την make up artist να της κάνει μια λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της ώστε να κάνει στο εξής ακριβώς το ίδιο. Την μεταμόρφωσή της ανέλαβαν η make up artist Θάλεια Βασιάδη και η hair stylist Πηνελόπη από τα κομμωτήρια Andreas Coiffure.

Read More

And More