4 αναγνώστριες υποδέχονται το καλοκαίρι με ένα Make Over! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Η στήλη του Make Over είναι μια από τις αγαπημένες μας! Και εννοώ και δική μας και δική σου! Γιατί οι συμμετοχές σας συνεχώς αυξάνονται ενώ για εμάς είναι τέλειο challenge να έρθεις στο studio, να σε μεταμορφώσουμε και να φύγεις χαρούμενη!

Και κάπως έτσι, τέσσερα από αυτά τα κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή και ήρθαν εδώ για να ανεώσουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους και να πάρουν tips για τα καλοκαιρινά τους beauty looks. Παρακάτω στις έχουμε όλες συγκεντρωμένες! Δες το πριν, το μετά, step by step όλη την διαδικασία μεταμόρφωσής τους και φυσικά ψήφισε την δική σου αγαπημένη μεταμόρφωση. Στο τέλος αυτού του άρθρου σου έχουμε poll!

Όνομα: Τζένη Κούκου

Ηλικία: 19 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Ναυτιλιακών
Τι μας είπε: “Εδώ και χρόνια έχω το ίδιο στιλ. Ο λόγος που δήλωσα συμμετοχή στο make over είναι αυτό ακριβώς: θα ήθελα να μου δείξετε διαφορετικά looks και να δω τον εαυτό μου με κάτι που μόνη μου δεν θα τολμούσα!”.
Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Όνομα: Φελίσια Τσαλαπάτη

Ηλικία: 23 ετών
Ιδιότητα: Δημοσιογράφος
Τι μας είπε: “Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το μακιγιάζ και τα μαλλιά και αυτός είναι και ο λόγος που δήλωσα συμμετοχή στο make over, προκειμένου, δηλαδή, να πάρω μια ολοκληρωμένη γνώμη. Δεν πολυβάφομαι στην καθημερινότητά μου, παρά μόνο μια βάση και μάσκαρα ενώ τα μαλλιά μου είναι φυσικά σπαστά και τα αφήνω συνήθως έτσι”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

‘Ονομα: Μαρία Μπούγαλη

Ηλικία: 28 ετών
Ιδιότητα: Καθηγήτρια Ισπανικών

Τι μας είπε: “Σκέφτηκα ότι είναι μια ωραία εμπειρία να την ζήσω και κάπως έτσι χωρίς να το πολυσκεφτώ δήλωσα συμμετοχή!”
Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Όνομα: Αλεξάνδρα Νάση

Ηλικία: 22 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τι μας είπε: “Δήλωσα συμμετοχή γιατί το TLIFE είναι το site από το οποίο ενημερώνομαι έτσι κι αλλιώς αλλά είναι και το μοναδικό που δίνει αυτή την ευκαιρία να μεταμορφωθούν και οι ίδιες και να πειραματιστούν με τις νέες τάσεις!”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Read More

And More