Συμβουλές ομορφιάς από top ειδικούς σε όλο τον κόσμο!

Stars! Εκείνες με το αψεγάδιαστο πρόσωπο, την τέλεια σιλουέτα, τα λαμπερά μαλλιά. Εκείνες οι οποίες όσο παιρνούν τα χρόνια δείχνουν ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές. Ξέρουν πολλά μυστικά ομορφιάς! Όχι οι ίδιες, αλλά οι άνθρωποι που κρύβουν από πίσω τους και επιμελούνται το look τους. Είναι οι διεθνούς φήμης ειδικοί ομορφιάς και μας ανοίγουν τα beauty χαρτιά τους. Ιδού ποια είναι τα αγαπημένα τους tips για να είμαστε κι εμείς αψεγάδιαστες όπως ακριβώς και οι stars!

Τα μυστικά της Sue Devitt

Who is who: Είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες make up artists του Hollywood. Στα χέρια της έχουν αφεθεί stars όπως η Brooke Shields, η Jennifer Lopez, η Hilary Swank και η Elle McPherson. Το motto της είναι: “Η ομορφιά είναι μια περιπέτεια με απεριόριστους προορισμούς. Ο κόσμος είναι η μούσα μου”.
Τι μας συμβουλεύει: “Πάντα να βάζεις αντηλιακή κρέμα στα χέρια και στο λαιμό” λεει η διάσημη make-up artist Sue Devitt. “Είναι το ίδιο σημαντικά με το πρόσωπο και μαρτυρούν την ηλικία πιο γρήγορα! Το ότι έδωσα ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα σημεία είναι που έκανε την επιδερμίδα μου να είναι αρκετά διατηρημένη για την ηλικία μου.”

Τα μυστικά της Terry de Gunzburg

Who is who: Είναι η γαλλίδα make up artist πίσω από την οποία κρύβεται η έμπνευση για το προϊόν θαύμα του οίκου Yves Saint Laurent, το Touche Eclat και δημιουργός της σειράς προϊόντων ομορφιάς By Terry που αγαπούν οι γαλλίδες.
Τι μας συμβουλεύει: “Πάντα να φοράς κραγιόν” λεει η Terry de Gunzburg, Γαλλίδα makeup artist και δημιουργός του By Terry. “Οι Γαλλίδες δεν φορούν πολύ lip gloss. Προτιμούν το κραγιόν, συχνά μάλιστα και το κόκκινο κραγιόν. Πάντως δεν φεύγουν απο το σπίτι χωρίς αυτό.”
Tα μυστικά της dr Pratima Raichur

Who is who: Eίναι δερματολόγος και λέκτορας πανεπιστημίου. Η δουλειά της σίγουρα υπάρχει στις βιβλιοθήκες των stars καθώς το βιβλίο της με τίτλο “Absolute Beauty” έχει γίνει best seller.
Τι μας συμβουλεύει: “Οι Ινδές είναι γνωστές για τα υπέροχα μαλλιά τους. Το μασάζ στα μαλλιά με λάδι είναι μεγάλη ιστορία. Μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζουμε λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά και κάνουμε μασάζ για 5 λεπτά, το αφήνουμε επάνω για 10 λεπτά και μετά τα ξεπλένουμε. Κάν’ το μόνη σου ή χρησιμοποίησε στην καθημερινότητα σου ένα προϊόν μαλλιών με λάδι για επανόρθωση. Επιπλέον, το γάλα καρύδας βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν και να είναι πυκνά”.

Τα μυστικά του Matin Maulawizada

Who is who: ‘Εχει σπουδάσει μοριακή βιολογία αλλά τελικά ακολούθησε την μεγάλη του αγάπη, το μακιγιάζ. Έχει υπάρξει official make up artist της Laura Mercier ενώ το διάσημο πελατολόγιό του περιλαμβάνει oνόματα όπως Gwyneth Paltrow, Jennifer Connelly, Liv Tyler και πολλές άλλες.
Τι μας συμβουλεύει: “Η γιαγιά μου συνήθιζε να ανακατεύει μια μικρή δόση make up με Nivea Cream για να έχει τέλειοποιήσει το μίγμα της” μας λεει η Maulawizada. “Ήταν καλύτερο απο οποιαδήποτε ενυδατική με χρώμα!”.

And More