Έφτασαν ΤΩΡΑ! 17 νέα μακιγιάζ!

Επιτέλους χρώμα! Αν κάτι μας διδάσκουν οι φετινές τάσεις μακιγιάζ αυτό δεν είναι άλλο από το να επιλέγουμε ό,τι πιο χρωματιστό. Έχει περάσει δε τόσο καλά στο υποσυνείδητό μου (μελετώ τις τάσεις εντατικά από τον Ιανουάριο) που όταν μπαίνω σε ένα κατάστημα καλλυντικών οδηγούμαι ενστικτωδώς στο stand εκείνο που έχει το περισσότερο χρώμα. Για να ξεκαθαρίσουμε, όμως, λίγο το… beauty τοπίο ας απαριθμήσουμε τις 4 τάσεις μακιγιάζ που θα φέρουν την επανάσταση. Σημείωσε τις εξής:
1. Φούξια χείλη (το γνωρίζεις ήδη)
2. Παστέλ σκιές στα μάτια
3. ‘Εντοντες λάμψεις στο πρόσωπο
4. Υγρά… μάτια
Εσένα ποιο θα γίνει το αγαπημένο σου; Παρακάτω θα βρεις 17 διαφορετικά looks για να εντοπίσεις το δικό σου αγαπημένο.

Φούξια χείλη!

Έχουν περάσει πολλές σεζόν από την τελευταία φορά που τα φούξια χείλη ήταν στο προσκήνιο με μεγαλύτερους υποστηρικτές τους οίκου Fendi, Diane Von Furstenberg και Les Copains. Όμως, η ιδιαίτερότητα της συγκεκριμένης τάσης είναι ότι το πρόσωπο μένει γυμνό από κάθε άλλο ίχνος μακιγιάζ (φυσικά πρέπει να δουλέψεις πολύ καλά τη βάση), ενώ ακόμη και το ρουζ είναι ελάχιστο. Προσοχή, όμως: αν έχεις μικρά χείλη απόφυγε το ματ φούξια και επίλεξε ένα πιο shiny που δεν θα τα κάνει να δείχνουν τόσο λεπτά.
Extra info: ο official make up artist της Estee Lauder για την Ελλάδα, Τάκης Μαυριγιαννάκης μας δείχνει πώς να πετύχουμε σωστά την συγκεκριμένη τάση. Κάνε κλικ εδώ και αντίγραψε τα βήματα.

Παστέλ σκιές στα μάτια

Είπαμε ότι όπου βλέπουμε χρώμα θα κατευθυνόμαστε προς τα εκεί. Το ίδιος κανόνας ισχύει φυσικά και για τις σκιές με όλες τις παστέλ αποχρώσεις να εκτοπίζουν τις σκούρες του χειμώνα. Alberta Ferreti, Loewe, Etro αλλά και η δική μας Μαίρη Κατράντζου είναι μερικοί από τους οίκους που ανέδειξαν τα παστέλ χρώματα συνδυάζοντάς τα με παρόμοιες αποχρώσεις στα ρούχα. Το lime είναι πρώτο στη λίστα των επιλογών ενώ ακολουθεί το λιλά. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με έντονα χείλη (lime σκιά και φούξια κραγιόν για τον οίκο Loewe) είτε με φυσικά. Προτιμώ το δεύτερο!
Εxtra info: έχουμε δοκιμάσει την τάση του παστέλ με γαλάζιο χρώμα. Για να δεις πώς να το αντιγράψεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ.

Έντονες λάμψεις στο πρόσωπο

Ένα ελαφρώς ηλιοκαμμένο πρόσωπο με έντονες λάμψεις και τα φώτα ενός bar δίπλα στην θάλασσα να πέφτουν πάνω του και να τονίζουν ακόμη περισσότερο την υγεία του. Αυτή είναι η εικόνα που θα ζήσουμε φέτος ακολουθώντας τις υποδείξεις των Vandervorst, Fetherston, Sorger και Kostetsos. Ένα look που θα μας κάνει να επιστρατεύσουμε όλες τις ιριδίζουσες πούδρες και τα highligthers που έχουμε στο νεσεσέρ μας ή απλώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά το lip gloss μας! Πώς; Αν σου αρέσει αυτή η τάση, κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες του make up artist για να το αντιγράψεις!

Υγρά μάτια!

Στον αντίποδα των παστέλ αποχρώσεων υπάρχουν οι χρυσές ιριδίζουσες σκιές, είτε υγρές είτε σε στέρεη μορφή. Απλώνονται γενναιόδωρα σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και στην ρίζα του κάτω και ταιριάζουν ιδιαίτερα με μαυρισμένες επιδερμίδες (μέχρι να αποκτήσουμε το χρώμα που θέλουμε θα “κλέψουμε” το αποτέλεσμα με τερακότα!). Το είδαμε στους οίκους Richmond και Ruffian.

Εσένα ποια από τις 4 παραπάνω τάσεις είναι η αγαπημένη σου; Την άνοιξη θα τονίσεις περισσότερο τα χείλη ή τα μάτια σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More