Τα πιο περίεργα μακιγιάζ ματιών που είδες ποτέ με έμπνευση από κινούμενα σχέδια!

Όταν κάνω μακιγιάζ μόνη μου βαριέμαι πολύ να ασχοληθώ με τα μάτια. Γι’αυτό βάζω ένα έντονο κραγιόν και ξεμπερδεύω (κάποιες φορές ξεμπερδεύω τόσο που δεν βάζω καν μάσκαρα στα μάτια και μπορεί να με κοιτάζουν σαν να βλέπουν μπροστά τους την Uma Thurman σε αυτήν εδώ την φάση!).

Γι’αυτό και όποια μπαίνει στον κόπο να χρησιμοποιήσει σκιά στα μάτια, ειδικά αν το κάνει και σωστά με πιο ανοιχτόχρωμες, πιο σκούρες, πιο ματ και μετά shiny με εντυπωσιάζει!

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, συνέχισε να διαβάζεις: γιατί όλες εμείς θα υπερεντυπωσιαστούμε (εμένα μου συνέβη ήδη) με αυτό το θέμα! Το θέμα είναι: υπάρχει μια μπιουτού σαν εμένα που πέρα από το να δοκιμάζει καλλυντικά και να γράφει γι’αυτά ασχολείται άπειρες ώρες βάφοντας τα μάτια της με κινούμενα σχέδια. Και για να αποδοθεί σωστά το credit λέγεται Angelica di Gulielmo και παρακάτω θα δεις όλα εκείνα τα τέλεια μάτια που έχει κάνει ξοδεύοντας μια ώρα σχεδόν για κάθε σχέδιο (στο ένα μάτι), χρησιμοποιώντας μικροσκοπικά μολύβια και πινέλα και αντλώντας έμπνευση από το Μικρό μου Πόνι, τα Looney Tunes κι ένα σωρό άλλα (αν έκανες καριέρα ως… παιδί στα 80’s, 90’s θα αναγνωρίσεις μία προς μία όλες τις φιγούρες παρακάτω…)

Looney Tunes

Popples

Sailor Moon

Μικρό μου Πόνι

Care Bears

Ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου ή/και πιο ήταν το αγαπημένο σου παιδικό (το δεύτερο απευθύνεται μόνο στα κορίτσια που ήταν πιο… κορίτσια εκεί γύρω στα 80’s- 90’s);

Read More

And More