Ζέτα: τι μεταμορφώσεις έκανε στα δύο τελευταία live;

Γνώμη: για να θεωρηθεί επιτυχημένη μια μεταμόρφωση πρέπει ο συνειρμός που θα σου κάνει με το πρόσωπο το οποίο προσομοιάζει ο “άλλος” να είναι άμεσος! Και οι μεταμορφώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing With The Stars είναι τέτοιες. Γιατί, άσχετα με το αν σου άρεσε το αποτέλεσμα ή όχι, βλέποντάς την στο τελευταίο live της Κυριακής σίγουρα “πετάχτηκες” συνειρμικά μέχρι το παιδικό σου δωμάτιο και είδες τον εαυτό σου να παίζει με τις αγαπημένες σου Barbie!

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, προσωπικός της make up artist και official make up artist της Max Factor, μας μιλά για τις δύο τελευταίες beauty μεταμορφώσεις της, μας αποκαλύπτει το How To και άλλα μυστικά!

Ζέτα η… Ωραία Ελένη!

“Το συγκεκριμένο look είναι εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, την Τροία και την Ωραία Ελένη με αναφορές στο grecian chic και στο make up και στα μαλλιά. Το make up βασίστηκε σε γήινους τόνους με πάρα πολλά bronze και χρυσά. Εδώ είχα χρησιμοποιήσει και αληθινά φύλλα χρυσού στο πάνω βλέφαρο τα οποία κόλησαν με ειδικό gel”, μας λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης.

Barbie πριγκίπισσα


“Εδώ υπάρχουν έντονες αναφορές στην κούκλα μύθο που είναι fashion icon πάρα πολλά χρόνια και δεν είναι άλλη από τον Barbie. Πιο συγκεκριμένα, όμως, η έμπνευσή μας προήλθε από την Barbie Πριγκίπισσα εξού και η τιάρα που φορούσε η οποία ήταν φτιαγμένη από αληθινά διαμάντια και κατασκευάστηκε από τον οίκο Δανελιάν επί τούτου. Όσον αφορά στο μακιγιάζ, ήταν ακριβώς αυτό της κούκλας Barbie με άσπρο μολύβι μέσα στο μάτι, μαύρο περίγραμμα και baby pink μάγουλα και χείλη, δηλαδή το ροζ της καραμέλας. Η απόχρωση ήταν από την Colour Collections της Max Factor σε απόχρωση Angel Pink και με μια δική μου τεχνική το έκανα λίγο πιο ματ”.

Θέλεις να δεις την έμπνευση και για τις υπόλοιπες μεταμορφώσεις της Ζέτας; Κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More