Mary Cohr! Kαλλυντικά με συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική!

Γνωρίζεις τα προϊόντα Mary Cohr; Με απλά, δικά μου λόγια είναι εκείνα τα προϊόντα που λατρεύονται από τα beauty addicted κορίτσια ενώ έχουν μια ιστορία που ξεκινάει από τα ιατρεία αισθητικής χειρουργικής! Και η ιστορία αυτή έχει ενδιαφέρον (όπως ακριβώς και τα ίδια τα προϊόντα!). Έτοιμη για το σημερινό beauty μάθημα;

Τα Mary Cohr και η αισθητική χειρουργική!

Ο Jean – Daniel Mondin, γιος ενός Γάλλου πρωτοπόρου στην αισθητική χειρουργική, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την φαρμακευτική κατάρτισή του για να δημιουργήσει καλλυντικά προϊόντα με σκοπό να προάγει τις θεραπείες προσώπου και σώματος και την ανανέωση του δέρματος. Αυτές οι ιδιαίτερα τεχνολογικές φόρμουλες, χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν από τον πατέρα του στην αισθητική χειρουργική και είναι τώρα στην διάθεση των επαγγελματιών αισθητικών. Τα προϊόντα έχουν παρασκευαστεί χωρίς parabens, χωρίς GMO και χωρίς χημικά φίλτρα, για να διασφαλίσουν την πλήρη ασφάλεια και συμβατικότητα με το δέρμα. Οι θεραπείες αυτές προσφέρουν την λύση ακόμα και στα πιο απαιτητικά δέρματα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που χρειάζονται ανάπλαση μετά από μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Και από αυτό μπορεί κανείς να καταλάβει την άμεση δράση των Mary Cohr τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις σε ινστιτούτα αισθητικής.
Τα Mary Cohr και τα αιθέρια έλαια
Τα αιθέρια έλαια αντλούν τη δύναμη της ενέργειάς τους από την ηλιοφάνεια και κληρονομούν τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών από τα οποία λαμβάνονται. Η Mary Cohr έχει επιλέξει 3 Αιθέρια Έλαια με μεγάλη συνέργεια αποτελεσματικών δράσεων για την περιποίηση του δέρματος:
1. Φασκόμηλο (Salvia Officinalis) για νεότητα και για την αναπλαστική της δράση
2. Λεβάντα (Lavandula Officinalis) για ανακούφιση από το στρες και για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες
3. Δενδρολίβανο (Rosmarius Officinalis) για τις τονωτικές και συσφικτικές του ιδιότητες
Η επιλεκτική χρήση των Αιθέριων Ελαίων, επιτρέπει και στα πιο απαιτητικά δέρματα να ανακτήσουν ζωή, ενέργεια και ακτινοβολία.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/3_8/EssencesVitales_Ambiance.jpg

Αντηλιακά με φυσικά φίλτρα. Τι είναι και πώς λειτουργούν!
Όλα τα αντηλιακά περιλαμβάνουν στις συνθέσεις τους φίλτρα τα οποία χωρίζονται σε φυσικά και χημικά. Τα χημικά φίλτρα διακρίνονται ανάλογα με το ηλιακό φάσμα (UVA ή UVB) που απορροφούν, ενώ τα φυσικά φίλτρα είναι περισσότερο ασφαλή από τα χημικά αφού δεν απορροφώνται διαδερμικά.
Τα αντηλιακά της Mary Kohr δεν περιέχουν χημικά φίλτρα! Με την δημιουργία των Essences Vitales (έτσι είναι η ονομασία των αντηλιακών της Mary Kohr) η Mary Cohr, έκανε την διαδικασία διείσδυσης των Αιθέριων Ελαίων, πιο πρακτική και αισθητική, χάρη στην φόρμουλα υδρο-ζελ.

30 χρόνια εμπειρίας στα Ινστιτούτα Αισθητικής
Στα ινστιτούτα αισθητικής της Mary Cohr, οι στόχοι ομορφιάς των γυναικών λαμβάνονται υπόψη από τις αισθητικούς. Αφού προτείνει την ανάλογη θεραπεία στο ινστιτούτο και τα προϊόντα περιποίησης για το σπίτι – σύμφωνα με τις ανάγκες της πελάτισσας, η αισθητικός παρακολουθεί την εξέλιξη των αποτελεσμάτων μετά από κάθε επίσκεψη.
Για 30 χρόνια, οι αισθητικοί της Mary Cohr έχουν κρατήσει την υπόσχεσή τους, προσφέροντας στις γυναίκες τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που πηγάζουν από την φύση. Γι’ αυτό τον λόγο, η Mary Cohr έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη: από στόμα σε στόμα βασισμένη σε μία σχέση εμπιστοσύνης με την αισθητικό και τα θεαματικά αποτελέσματα ομορφιάς.
Αιθέρια Έλαια: Και τι γίνεται με την λιπαρή αίσθηση;
Τα Αιθέρια Έλαια με υψηλή συγκέντρωση θεραπευτικής ενέργειας, είναι τόσο δραστικά που μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν όταν αραιωθούν σε ένα έλαιο, το οποίο ενεργεί σαν βάση. Τα Αιθέρια Έλαια απορροφούνται γρήγορα από το δέρμα, με την βοήθεια ελαφριών κινήσεων μασάζ, ενώ η βάση παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, αφήνοντας μία ελαφριά λάμψη και μία λιπαρή αίσθηση στο δέρμα, όχι τόσο ευχάριστη.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/3_8/Pot_Nouv_Jeun_Soleil.jpg
Αντηλιακή προσώπου New Youth Sun Care. Με υπέροχη, ελαφριά σύνθεση gel που είναι ιδανική και για τις πλέον λιπαρές επιδερμίδες

Χάρη σε μία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία, γνωστή ως hydrogelification, η Mary Cohr έχει επαναστατήσει στην εφαρμογή των Αιθέριων Ελαίων. Τα Αιθέρια Έλαια είναι διάχυτα σε ένα υδροτζέλ που αυξάνει την διείσδυση και αφήνει το δέρμα λείο και μαλακό. Τα Essences Vitales είναι εξαιρετικά προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος που έχουν σκοπό να ενεργοποιούν τις ζωτικές λειτουργίες κάθε τύπου δέρματος και να ενισχύουν την εμφάνισή του. Τα Essences Vitales είναι διαθέσιμα σε 5 τύπους (αφυδατωμένο δέρμα, άτονο δέρμα, ξηρό δέρμα, μικτό προς λιπαρό δέρμα, και δέρμα με δυσχρωμίες)


Essences Vitales: πώς χρησιμοποιούνται;
Τα Essences Vitales τα προτείνει η αισθητικός, σύμφωνα πάντα με τον τύπο του δέρματός μας και εφαρμόζονται πριν από κάθε προϊόν περιποίησης δέρματος (κρέμα, ορό, μάσκα) και χρησιμοποιούνται πρωί ή βράδυ ανάλογα με τον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε. Πιο αναλυτικά:
– Το πρωί, για να ξυπνήσουν τα κύτταρα του δέρματος και να τα καταστήσουν πιο δεκτικά στα ενεργά συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν
– Το βράδυ, για να ανακουφίσουν τα κύτταρα από το stress και την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος μετά από την ένταση της ημέρας, διευκολύνοντας την διείσδυση και την διάχυση των συστατικών των προϊόντων που θα ακολουθήσουν

Αναζήτησε το δικό σου προϊόν Mary Cohr σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής

And More