Οι μάσκες νυχιών είναι το επόμενο big thing! Αλλά υπάρχει κάτι αρνητικό…

Αντί προλόγου: αυτό το post κουβαλάει οοοοοολοοοο μου τον ενθουσιασμό για μια ολοκαίνουρια beauty ανακάλυψη!

Λοιπόν, όπως όλοι γνωρίζουμε, τα trends από το τι θα φορεθεί μέχρι τι χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου μέχρι ποια είναι τα νέα hot προϊόντα, έρχονται από το εξωτερικό. Και διαβάζοντας πολύ… εξωτερικό έχω να σου πω το εξής: το επόμενο big thing στην ομορφιά είναι οι μάσκες νυχιών!

Την προσοχή σου: την σεζόν που πέρασε και μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές τα sheet masks είναι μεγάλη τάση. Είναι εκείνες οι μάσκες που στην πραγματικότητα είναι φύλλα εμποτισμένα με ευεργετικά συστατικά και για τα οποία σου είχαμε γράψει εδώ. Αυτές οι μάσκες είναι για το πρόσωπο, προσφέρουν θρέψη, εντατική φροντίδα και ό,τι άλλο χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

Στην ίδια λογική, λοιπόν, κινούνται και οι μάσκες νυχιών και είναι ότι πρέπει για νύχια που σπάνε, για σκληρά πετσάκια ή ό,τι. Βεβαίως, αυτό το trend των nail masks είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και μόνο τρεις- τέσσερις εταιρίες έχουν λανσάρει τέτοιου τύπου μάσκες για τα νύχια.

Μερικά παραδείγματα…


KOCOSTAR Nail Therapy Multivitamin Nail Treatment


SALLY’S BOX Friendly Milk Nail Mask



Fingernail Mask
(Moisture & Nourish)

Βεβαίως, όπως σου είπα, υπάρχει κάτι αρνητικό σε όλο αυτό το nail mask trend: το trend έχει ξεκινήσει τώρα στο εξωτερικό και θα αργήσει κάμποσο να έρθει εδώ. Κι ενώ υπό κάπα σίγμα (aka κανονικές συνθήκες) θα μπορούσαμε όλες εμείς οι beauty addicts να τα έχουμε ήδη στο χέρι μας (ή στα νύχια μας, πιο σωστά!) δεν μπορούμε να κάνουμε παραγγελίες online από sites του εξωτερικού. Αντ’αυτού μπορούμε να κάνουμε υπομονή και να κρατήσουμε την ενημέρωση ή να τσεκάρεις εδώ μια ωραία θεραπεία νυχιών που έφτασε πριν λίγες μέρες στο γραφείο!

Read More

And More