Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για το Pink Ribbon της Estee Lauder!

Μέσα από αυτήν εδώ την στήλη έχεις διαβάσει εκατοντάδες φορές μέχρι σήμερα την λέξη “πρόληψη”. Κρέμες που προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων. ‘Η βάλε προληπτικά μια κρέμα για την κυτταρίτιδα. Ή φόρεσε την αντηλιακή σου Χειμώνα- Καλοκαίρι για να προλάβεις την φωτογήρανση. Ε, λοιπόν, πέρα και πάνω από κάθε τέτοια κίνηση, υπάρχει και εκείνη η πρόληψη που σώζει ζωές. Κι ελπίζω να είσαι συνεπής σε αυτό!

Για μια ακόμη χρονιά η Estee Lauder συνεργάζεται με τον Δούκα Χατζηδούκα και δημιουργούν μαζί τα γνωστά- σχεδόν θρυλικά πλέον- pink ribbons! Μόνο που φέτος, αυτά τα pink ribbons έχουν εξαντληθεί από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους και μόλις έγινε νέα παραγγελία. Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο της φετινής καμπάνιας. Κι αν συνδέσεις τα δύο γεγονότα θα καταλάβεις γιατί…

Αυτή είναι μερική μόνο από την πληροφόρηση που έφτασε στα αυτιά μου μόλις προχθές, στην συνέντευξη τύπου που έγινε στο Attica της Σταδίου με αφορμή την ενέργεια της Estee Lauder. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκεί και μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τις δικές της… ομορφιές! Γιατί αυτή η ενέργεια, δηλαδή η εξέταση του μαστού, είναι η πιο όμορφη ενέργεια που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου!

– Γνωρίζατε την ενέργεια της Estee Lauder και του pink ribbon;
Βεβαίως, γιατί και πάρα πολλοί άλλοι είχαν βρεθεί στη θέση μου και είχαν βοηθήσει στο να γίνει όλο αυτό που γίνεται γνωστό. Βέβαια και το γνώριζα. Νομίζω όλοι το γνώριζαν.

-Όταν σας έγινε η πρόταση να συμμετέχετε και να είστε το μοναδικό πρόσωπο πώς νιώσατε; Γιατί πέρισυ η καμπάνια είχε γίνει με πολλά πρόσωπα. Και πώς περάσατε στην διαδικασία της φωτογράφισης;
Η φωτογράφιση για μένα ήταν κάτι απλό και εύκολο. Ήταν κάτι που έχω κάνει πολλές φορές στην ζωή μου. Πολύ ευχάριστα κύλησαν όλα. Όσον αφορά την πρόταση, χάρηκα πάρα πολύ που με σκέφτηκαν. Και δεν έχει καμία σημασία αν είμαι μόνη μου ή μαζί με άλλους αρκεί να μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ με την σειρά μου όσο γίνεται περισσότερο να γίνει αυτή η εκστρατεία πιο γνωστή, να πουληθούν αν γίνεται περισσότερα βραχιόλια και να μαζευτούν περισσότερα χρήματα.

-Το γνωρίζετε ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που έγιναν τα βραχιολάκια sold out από τις πρώτες πέντε μέρες κιόλας.
Το άκουσα πριν και χάρηκα πάρα πολύ!

-Πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει!
Αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω. Ξέρω την εκστρατεία, ξέρω τα πάντα αλλά πώς συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια όχι.

Και το όμορφο μήνυμα που πέρασε η Ελένη Μενεγάκη αλλά και μια γεύση από τα backstage της φωτογράφισης για το pink ribbon!

Η Evelyn Lauder, η εκστρατεία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού και οι φωταγωγήσεις ανά τον κόσμο!

Πώς, όμως, φτάσαμε στο φετινό pink ribbon bracelet; Η ενέργεια της Estee Lauder ξεκίνησε ακριβώς 20 χρόνια πριν από την Evelyn Lauder και αξίζει να αφιερώσεις πέντε λεπτά στο παρακάτω βίντεο…

Παραπάνω βλέπεις μερικές από τις φωταγωγήσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια ανά τον κόσμο! Φέτος, το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το City Link της Σταδίου θα γίνει ροζ για να σου θυμίσει ότι η πρόληψη σώζει ζωές. ΄Οσον αφορά την Estee Lauder, που κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια, στα stands της θα μπορείς να βρεις τα pink ribbon (εδώ σου έχουμε ξαναγράψει) τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων δίνονται στον Σύλλογο Άλμα Ζωής, ενημερωτικά φυλλάδια αυτοεξέτασης του μαστού καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες στο στάδιο της θεραπείας τους.

Και θα κλείσω αυτό το άρθρο με κάτι πραγματικά όμορφο που άκουσα στην παρουσίαση: Κάθε χρόνο στα γενέθλιά σου κάνε μια εξέταση μαστού. Έτσι, δεν θα ξεχάσεις ποτέ την ημερομηνία που την έκανες τελευταία φορά ενώ είναι το ιδανικό δώρο που μπορείς να κάνεις σε ΄σένα! Αυτό! Κι ας ξεχνάς που και που να βάζεις την αντιγηραντική σου τα βράδια…

Read More

And More