Πώς μια στέκα σου αλλάζει το look σε DT! Η Mila Kunis το αποδεικνύει!

Το task: είσαι διακοπές, έχεις μόλις γυρίσει από την θάλασσα κι έχεις λουστεί! Δεν θες να κάνεις πιστολάκι και καλά κάνεις, αφού οι περισσότεροι hair stylists μας προτείνουν να αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά όταν μπορούμε (δες εδώ και άλλα ακόμη από τον Δημήτρη Γιάννετο). Από την άλλη, όμως, επιζητάς ένα look όμορφο και περιποιημένο τόσο όσο…

Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, απλώς ρίξε μια ματιά στην photo της Mila Kunis παρακάτω (σωστά! Και παραπάνω!)

Τι μας διδάσκει εδώ η Mila Kunis όπως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Friends with Benefits”; Ότι ένα hair accessory, στην προκειμένη μια στέκα, μπορεί να προσθέσει πόντους στιλ στην εμφάνισή μας σε DT! Και κάπως έτσι έρχεται και η απάντηση στο αρχικό task. Μετά το λούσιμο, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και πιάσε ένα χαμηλό half up. Άφησε μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σου και είσαι έτοιμη! Μετά από μερικά λεπτά θα έχουν στεγνώσει κιόλας τα μαλλιά σου φυσικά και θα έχεις ένα πολύ όμορφο look σε DT!

Θέλεις να πάρεις μερικές ακόμη ιδέες για τα αξεσουάρ που παίζουν τώρα; Κάνε κλικ εδώ!

Smart tip: εδώ η Mila Kunis φοράει αλυσίδες στο κεφάλι της σε διαφορετικά μεγέθη. Τις ίδιες ακριβώς αλυσίδες που φοράμε στο λαιμό μας. Μην το θεωρείς τολμηρό! Απλώς go for it!

Last chance info: αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά λούσε τα μαλλιά σου αφού έχεις απλώσει conditioner και πριν ξεπλύνεις με κρύο νερό. Αποφεύγεις το φριζάρισμα και δεν καταστρέφεις τη μπούκλα!

Read More

And More