Παντρεύεσαι; Δες τι χτένισμα προτείνει ένας από τους κορυφαίους οίκους νυφικών!

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν οι περισσότεροι γάμοι! Κάτι λίγο που παντρεύευαι η κολλητή μου, κάτι που όλα μου τα Σουκού είναι κλεισμένα με γάμους…

Αν τώρα είσαι εσύ που πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας 1. καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου 2. ένα καλό tip για να είσαι σίγουρη ότι η τελική επιλογή σου δεν είναι κιτς- λάθος- ή ό,τι είναι να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις των οίκων και τι beauty looks προτείνουν στις νυφικές τους συλλογές. Κι εδώ σου έχουμε backstage υλικό από την bridal collection της Monique Lhuillier. Και για να το πρότεινε ένας τόσο glam οίκος και να το δημιούργησε στα μαλλιά των μοντέλων η Moroccanoil, από τα top brands μαλλιών, σημαίνει πως με αυτό το hair look τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος!

/

Για να ολοκληρώσει την παιχνιδιάρικη και αισθησιακή Νυφική Συλλογή της Monique Lhuillier για την Άνοιξη 2016, ο Kevin Hughes δημιούργησε, για τη Moroccanoil ένα χαμηλό μοντέρνο, κομψό σινιόν. Το κομψό, εκλεπτυσμένο χτένισμα αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της νύφης δεδομένου ότι δίνει την τέλεια βάση για το στυλ του νυφικού της, ήταν τα ακριβή λόγια του Δ.Τ.

Για να αντιγράψεις το hair look:
– Χρησιμοποίησε το Moroccanoil Treatment Light σε στεγνά μαλλιά από τη μέση μέχρι τις άκρες τους. Είναι η βάση για το styling μαλλιών καθώς θρέφει, ξεμπλέκει και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών.
– Χώρισε στη μέση και χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Classic Boar Bristle Brush, βούρτσισε τα μαλλιά πίσω σε μια αλογοουρά χαμηλά στον αυχένα του λαιμού και στερεώστε με ένα λαστιχάκι.
– Άπλωσε Moroccanoil Hydrating Styling Cream στην αλογοουρά για να εξαλείψει το φριζάρισμα.

– Στρίψε την αλογοουρά και τύλιξέ την δεξιόστροφα γύρω από το λαστιχάκι. Σταθεροποίησε με φουρκέτες. Ολοκλήρωσε με ένα πλούσιο ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong. Διατηρεί το χτένισμα λαμπερό και απαλό και το στυλ με κράτημα που διαρκεί όλη μέρα και νύχτα.

Και για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, ρίξε μια ματιά παρακάτω και στα νυφικά του οίκου (σε περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό δικό σου. Συμβαίνει! Μην αγχώνεσαι!)…

Κι εδώ…

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Αν παντρεύεσαι θα ήθελα πολύ να ξέρω πώς σκέφτεσαι να κάνεις τα μαλλιά σου, οπότε comment, comment, comment!

Read More

And More