Δεν είναι αρκουδάκι! Είναι το πρώτο άρωμα του Jeremy Scott για τον Moschino!

Η λίστα με τα πιο επαναστατικά beauty λανσαρίσματα έχει αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα! Λίγες μέρες πριν σου είχα γράψει εδώ για την ολοκαίνουρια, εορταστική παλέτα της Charlotte Tilbury που όταν την ανοίγεις παίζει βίντεο και σου δείχνει πώς να μακιγιαριστείς. Και τώρα, εν όψει Χριστουγέννων (yeah! yeah! yeah!) ένα ακόμη επαναστατικό λανσάρισμα φτάνει από μέρα σε μέρα στα καταστήματα. Ή καλύτερα ΣΤΟ κατάστημα (θα δεις παρακάτω ποιο).

Μετά τον Alexander Wang που δημιούργησε το πρώτο του άρωμα για τον οίκο Balenciaga ήρθε η σειρά του Jeremy Scott ο οποίος, επίσης, δημιούργησε το πρώτο του άρωμα για τον οίκο Moschino. Το άρωμα λέγεται Toy, είναι unisex και αυτό που το κάνει πολύ, πολύ ξεχωριστό (καλύτερα θα έλεγα, πιο ξεχωριστό δεν γίνεται!) είναι ότι η κρύβεται μέσα σε ένα αρκουδάκι. Και είναι αυτό…

Το άρωμα, που είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη αποκλειστικά στο Harrods στο Λονδίνο. Και μόνο!

Και κάπως έτσι, μετά και από αυτό το λανσάρισμα ο Jeremy Scott είναι ο πιο… θέλω τα παιχνίδια μου, σχεδιαστής. Να σου θυμίσω ότι πρόσφατα μας έδειξε την collection με την Barbie για την σεζόν Spring/Summer 2015 ενώ πιο πριν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Χα! Και μια τυχαία λήψη: εγώ έξω από την βιτρίνα του Moschino στη Ρώμη. Girlzzz will always be girlzzz!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το άρωμα; Θα έμπαινες στην διαδικασία να το παραγγείλεις online χωρίς να το έχεις μυρίσει καν μόνο και λόγω packaging; Vote!

Read More

And More