Σοβαρά τώρα; Οι μπαντάνες των 90’s επέστρεψαν και είναι και πολύ stylish!

Για κάποιον-α που έζησε στα 90’s το 2015 θα μπορούσε να θεωρηθεί η χρονιά deja vous. Γιατί μέσα σε αυτή τη χρονιά είδαμε να επιστρέφει το έντονο περίγραμμα στα χείλη (ευχαριστούμε Kylie Jenner!), τα twists στα μαλλιά (ευχαριστούμε Sienna Miller) κι ένα σωρό άλλα beauty trends εκτός από την περμανάντ (σε αυτή την περίπτωση δεν θα ευχαριστούσαμε καμία, γιατί ναι, δεν μας πείθει κανείς και τίποτα ότι η περμανάντ είναι ωραίο πράγμα!).

Και πολύ πρόσφατα είδαμε να επιστρέφει και κάτι ακόμη: η μπαντάνα στα μαλλιά! Αν δεν πρόλαβες τα 90’s, να σου πω ότι η μπαντάνα ήταν ένα μαντήλι που δέναμε γύρω από το κεφάλι μας με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν μόλις δύο υπερπετυχημένα beauty icons του τώρα!

Το έκανε η Cara Delevingne…


Το έκανε και η Ariana Grande…

Και το μυστικό για να το κάνεις σωστά είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου ένα πρόχειρο ponytail, ή έστω να δείχνει πρόχειρο ακόμη κι αν παιδεύτηκες, και να βάλεις από πάνω αυτή την μπαντάνα αφού την διπλώσεις ώστε να μην πιάνει μεγάλο μέρος του κεφαλιού σου.

Λοιπόν, λοιπόν! Εγώ λατρεύω αυτό το στιλ και σε βγάζει και από τις δύσκολες εκείνες μέρες με το bad hair day ή αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά και δεν πρόλαβες μια μέρα να λουστείς (σχεδόν ανθρώπινο!), οπότε και θα το υιοθετήσω σί-γου-ρα! Εσύ;


Read More

And More