Ν. Μπουλέ- Ε. Παπαβασιλείου: πώς να αντιγράψεις το beauty look τους. Από τον Δ. Σταματίου

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν αρκετά events σε Ελλάδα και εξωτερικό για να μας δώσουν έμπνευση και για τα δικά μας beauty looks. Και αν κρίνω από ΄μένα, σίγουρα θα ΄χεις κι εσύ κάποια καλέσματα και ψάχνεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και τι μακιγιάζ να επιλέξεις. Κι εγώ νομίζω πως το βρήκα στις παρακάτω δύο beauty εμφανίσεις. Δεν θα σου πω ποια θα αντιγράψω ακριβώς, αλλά μπορώ να σου πω ότι πέρασα μερικό χρόνο με τον Δημήτρη Σταματίου στην άλλη άκρη της γραμμής να μου εξηγεί πώς έκανε τα μακιγιάζ και τα μαλλιά της Έλενας Παπαβασιλείου και της Νάντιας Μπουλέ. Η διαδικασία είναι απλή: διάβασε και αντίγραψε!

Έλενα Παπαβασιλείου

Πώς να αντιγράψεις το hair styling: “Κάναμε στα μαλλιά της ένα πολύ χαλασμένο σινιόν δημιουργώντας το με τα δάχτυλα ώστε να υπάρχει αυτη η φυσικότητα αλλα ταυτόχρονα να μας δίνει και ενα chic αποτέλεσμα. Στέγνωσαμε τα μαλλιά ανάποδα ώστε να δημιουργήσουμε όγκο βάζοντας στα χέρια μας mousse και στεγνώνοντας τα να κάνουν αυτό το χαλασμένο κύμα. Στη συνέχεια, πιάσαμε τα μαλλιά σαν μια χαλαρή αλογοουρά και για να φαίνεται φυσικό τραβήξαμε τσουλουφάκια ώστε να δημιουργήσουμε τον όγκο που βλέπετε και αφήσαμε και μερικά τριχακια. Τέλος, τύλιξαμε τα μαλλιά γύρω απο τον εαυτό τους πολύ φυσικά”.
Πώς να αντιγράψεις το make up: “Στο μακιγιάζ δημιουργήσαμε ένα πιο ηλιοκαμμένο στυλ τονίζοντας τα μάτια της. Βάλαμε στην ρίζα το βλεφάρων ένα καφέ μαλακό μολύβι σβήνοντας το με bronze σκιά ώστε να εξασφαλίσουμε περισσότερη έμφαση στα μάτια χωρίς, όμως, να ειναι σκληρό το απότελεσμα. Το ίδιο κάναμε και στο κάτω μέρος του ματιού με μεγαλύτερη έμφαση στην εξωτερική γωνία. Τέλος, βάλαμε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και μάσκαρα τραβώντας τις βλεφαρίδες προς τα έξω (με τον τρόπο αυτό τα μάτια μας δείχνουν πιο σχιστά). Ολοκληρώσαμε το μακιγιάζ με ένα κραγιόν στο χρώμα των χειλιών και ένα lip gloss με ιριδίζουσες λάμψεις”.

Νάντια Μπουλέ

Πώς να αντιγράψεις το hair styling: “Τα μαλλιά της τα κάναμε πολύ απλά σε ένα κλασικό σινιόν που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κάναμε μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση και μετά τραβήξαμε τα μαλλιά προς τα πίσω. Τέλος, περιστρέψαμε την αλογοουρά γύρο απο τον εαυτό της”.
Πώς να αντιγράψεις το make up: “Τονίσαμε πολύ τα μάτια ώστε να γίνουν ακόμη πιο εκφραστικά. Βάλαμε μαύρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων με πιο χοντρή γραμμή στην εξωτερική πλευρά. Κάναμε το ίδιο και στο κάτω μέρος. Έπειτα, με μια καφέ σκιά σβήσαμε το μολύβι και τοποθετήσαμε μια χρυσή σκιά στο κέντρο του ματιού ώστε να δώσει μια φωτεινότητα. Ολοκληρώσαμε το μακιγιάζ των ματιών με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό και μάσκαρα για πιο έντονο αποτέλεσμα. Last but not least, απλώσαμε στα χείλη ένα κραγιόν σε παστέλ ροζ τόνο”.

Read More

And More