VMA 2013: Ποια είχε τα καλύτερα make up και μαλλιά; Ψήφισε!

Την Κυριακή το βράδυ έγιναν τα MTV Video Music Awards. Και όπως κάθε event που έχει από κάτω του στρωμένο ένα κόκκινο χαλί, έτσι κι αυτό είχε τρομερό ενδιαφέρον σε προτάσεις για make up και μαλλιά. Επειδή, όμως, όσο κι αν τα ανέλυσα στο δικό μου μυαλό δεν μπόρεσα να αποφασίσω ποια είχε το πιο ωραίο (ή και εντυπωσιακό make up), τι λες να αποφασίσεις εσύ;

Taylor Swift

Με ένα hint ρετρό διάθεσης εμφανίστηκε η Taylor Swift στο κόκκινο χαλί. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα faux bob (αυτό το ψεύτικο καρέ που σου λέμε κι εδώ πώς να κάνεις) και τα χείλη της κατακόκκινα και σεταρισμένα με τα νύχια της. Δεν το είδες εσύ, το ξέρουμε εμείς, όμως!

Katy Perry

H Katy Perry σέταρε το πολύ φασαριόζικο Emanuel Ungaro φόρεμά της με ένα πολύ ήσυχο μακιγιάζ και ένα πολύ sleek και τραβηχτό ponytail. Όμως, όπως ακριβώς και η Madonna την περασμένη εβδομάδα, έτσι και η Katy Perry φόρεσε σιδεράκια με swarovski στο στόμα. Και κάπως έτσι, ο μινιμαλισμός του make up και του χτενίσματος σταμάτησε να υφίσταται!

Miley Cyrus

Καθαρό κόκκινο κραγιόν και ελαφρώς τονισμένα μάτια είναι ένας συνδυασμός που μοιάζει αρκετά safe. Όμως, όταν συνδυάζεται με pigtails (aka κοτσιδάκια) τότε όλα ανατρέπονται!
Αλήθεια, θυμάσαι ποια ελληνίδα παρουσιάστρια είδαμε με pigtails το καλοκαίρι; Η απάντηση εδώ!

Coco Rocha

H Coco Rocha με το ολοκαίνουριο pixie cut της μας εμφανίστηκε με ένα make up χωρίς καθόλου γραμμικά σχέδια και μολύβια. Στα μάτια φόρεσε shimmering σκιές και στα χείλη τοποθέτησε ένα σχεδόν άχρωμο κραγιό με lip gloss ταμποναριστά τοποθετημένο από πάνω.

Selena Gomez

H Selena Gomez που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα χτενίσματα όπως αυτό (τσέκαρέ το οπωσδήποτε!) στα MTV Awards προτίμησε να κινηθεί σε πιο ήσυχους τόνους. Άφησε τα μαλλιά της κάτω, τα έκανε απόλυτα sleek και ίσια, έβαψε τα χείλη της με ένα τριανταφυλλί κραγιόν και έκανε ένα winged make up στα μάτια.
Bonus info: Δεν ξέρεις τι είναι το winged make up; Εδώ σου λέμε και τι είναι και πώς να το κάνεις!

Rita Ora

H Rita Ora σε μια από τις πιο θηλυκές της εμφανίσεις! Τα μαλλιά της είναι κουρεμένα σε bob, απόλυτα sleek και ίσια ενώ στο μακιγιάζ της τις εντυπώσεις κλέβει το ματ pink nude κραγιόν.

Lady Gaga

Με μαύρη περούκα (μια από τις πολλές που άλλαξε η Lady Gaga) και ένα κοραλί lipstick η Lady Gaga έκανε μια από τις πιο ήσυχες εμφανίσεις. Στο κόκκινο χαλί! Γιατί στην σκηνή τα πήρε όλα πίσω. Τσέκαρε εδώ πώς εμφανίστηκε!

Jennifer Hudson

Με αρκετά κοντές αφέλειες και ένα winged make up με σκιές στο χρώμα της μόκας η Jennifer Hudson εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Λεπτομέρεια που μας άρεσε: το περλέ βερνίκι που ήταν στις ίδιες αποχρώσεις με την σκιά.

Ciara

Η Ciara είναι η οπτικοποιημένη εκδοχή του less is more. Με messy μαλλιά και highlights περιμετρικά του προσώπου που φώτιζαν τα χαρακτηριστικά της και το pink nunde κραγιόν της, η Ciara ήταν μια από τις πιο δυνατές παρουσίες!

Read More

And More