MTV Movie Awards 2015: Ψήφισε την αγαπημένη σου beauty εμφάνιση!

Τα MTV Movie Awards όπως και κάθε μορφή… Awards μεταφράζονται στην γλώσσα της ομορφιάς σε νέες, φρέσκες, ολοκαίνουριες- κι ένα σωρό άλλα επίθετα- ιδέες που μπορούμε να κλέψουμε κι εμείς σε make up και μαλλιά. Και παρακάτω, συγκεντρώσαμε αυτές που άρεσαν σε εμάς περισσότερο. Ποια θα μπει πρώτη στη λίστα των δικών σου προτιμήσεων;

Cara Delevingne

/
Το μακιγιάζ της Cara έκανε focus στα μάτια με μια γκρι σκιά τοποθετημένη με ανοδική διάθεση στην εξωτερική γωνία ενώ τα μαλλιά της θύμιζαν κάτι λίγο από το τελευταίο show του οίκου Chanel (δες εδώ).

Scarlett Johansson
/
H Scarlett ήταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της βραδιάς με πολύ fresh και λαμπερή επιδερμίδα ενώ για το μακιγιάζ της δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου της (κυρίως για τα χείλη).

JLO
/
Η βασίλισσα του sexiness και των γυαλάδων δεν ξέφυγε από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Και πολύ καλά έκανε! Bonus: τα υπερμακριά μαλλιά της που ήταν τοποθετημένα πίσω από τα αυτιά, μακριά από το πρόσωπό της και μας άρεσαν πολύ!

/

Emily Ratajkowski
/
Με τα εξωτικά χαρακτηρά της μας άρεσε πολύ! Το concept ήταν ανοδικά χτενισμένα φρύδια, γενναίες δόσεις μάσκαρα και λαμπερά χείλη. Bonus: το half up πιάσιμό της με την wet διάθεση.

Read More

And More