Η Natalie Portman έγινε κατάξανθη! Δες εδώ το νέο της look!

Κάποιες γυναίκες έχουν γεννηθεί για να είναι καστανές! Και καλό θα ήταν να παραμείνουν έτσι… Κι ένα όνομα που τυχαία μου ήρθε στο μυαλό (ναι, τυχαία σου λέω!) είναι αυτό της Natalie Portman. Η οποία είναι η τέλεια καστανή. Και τώρα έγινε η… όχι τόσο τέλεια ξανθιά! Αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη. Τι λες; Ρίξε μια ματιά παρακάτω και κρίνε!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/24_9/natalie-portman-blonde-hair.jpg

Με τα ολοκαίνουρια μαλλιά της η Natalie Portman εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην πρεμιέρα του συζύγου της Benjamin Millepied (σου έχω αστερίσκο γι’ αυτόν στο τέλος του άρθρου). Να σου θυμίσω ότι ο σύζυγός της ήταν ο χορογράφος της ταινίας Μαύρος Κύκνος κι έτσι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (μπλα, μπλα, μπλα) και τώρα έχει κάνει την χορογραφία για μια παραγωγή της Disney και η πρεμιέρα έγινε στο Disney Concert Hall.

Και μερικά info για το νέο της look: Η μαμά μου είπε ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος με αυτά τα μαλλιά δήλωσε η Natalie Portman στο THR, ενώ την αλλαγή στα μαλλιά της την έκανε ο hair colorist Tracey Cunningham.

* Ο Benjamin Millepied είναι πολύ, πολύ sexy και πρόσωπο του αρώματος L’Homme Libre του YSL. Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, ρίξε μια ματιά εδώ. Έτσι για να σου φτιάξω και τη μέρα!

Read More

And More