Ποια είναι η νέα μούσα του Armani Code; Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Είναι η νέα μούσα του θρυλικού Armani Code, είναι sexy, είναι όμορφη και είναι η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στα όνειρα κάθε άντρα! Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι; Ας σου δώσω, λοιπόν, ένα ακόμη hint: έχει στο σώμα της πολλά και χαρακτηριστικά tattoo και δεν πρόκειται για την Angelina Jolie.

Ladies and gentlemen η νέα μούσα του αρώματος Armani Code είναι η… Megan Fox! Η sexy και μυστηριώδης star πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια που θα τρέξει σε τηλεοπτικά spot και τον έντυπο τύπο από αυτόν τον μήνα. Η φωτογράφιση και τα γυρίσματα έγιναν σε μια βίλα του Los Angeles και το concept είναι το εξής: ένας άντρας και μια γυναίκα στην βίλα βράδυ. Κυκλοφορούν σαν να ψάχνουν κάτι… Δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον μέχρι που τα βλέμματά τους συναντιούται. Η συνέχεια δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου οπότε και θα λανσαριστεί το ολοκαίνουριο ανδρικό άρωμα Armani Code Sport, αλλά εμείς το γνωρίζουμε! Ένας άντρας αναδύεται από την πισίνα. Μια γυναίκα τον ακολουθεί. Οι ματιές τους συναντιούνται και μέσα σε μια ατμόσφαιρα διάχυτη ερωτισμό υποκύπτουν και οι δυο στο πάθος τους. Το πάθος είναι η μόνη διέξοδος!

Δες φωτογραφίες από το Armani Code Sport

Τα μυστικά ομορφιάς της Megan Fox

Φορώντας μια τουαλέτα Armani, η Magan Fox με την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα sexy χείλη ενσαρκώνει τέλεια τον ρόλο της γυναίκας που φορά Armani Code. Θέλεις να ξέρεις ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της; Η Linda Cantello, η international make up artist του οίκου μας τα αποκαλύπτει:
– Χείλη: Rouge d’ Armani 400
-Επιδερμίδα: Luminous Silk Foundation no 2
– Μάτια: εδώ χρησιμοποιήθηκαν δύο αποχρώσεις σε σκιές, η no2 και η no11 και την μάσκαρα no 1

Read More

And More