Σου αρέσουν τα φυσικά καλλυντικά; Ανακάλυψε τη νέα σειρά Nivea Pure & Natural!

Έχεις μόλις επιστρέψει από τις διακοπές σου όπου εσύ και η φύση γίνατε ένα (almost!). Πάρε κάτι από εκείνη μαζί σου, όταν πλέον επιστρέψεις στην πόλη κάνοντας την έξυπνη κίνηση: γέμισε τα ντουλάπια του μπάνιου σου με φυσικά καλλυντικά που πλέον μπορείς να βρεις τόσο σε καταστήματα καλλυντικών όσο και σε super market!

Αγνά και φυσικά ή αλλιώς… Pure & Natural!
Η Nivea γιορτάζει τα 100 χρόνια της και μας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης με πολύτιμα συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, την Pure & Natural.
Η νέα σειρά Pure & Natural, αποτελείται από προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, αλλά και αποσμητικής προστασίας. Περιέχουν στη σύνθεσή τους αγνό Argan Oil, οργανικό burdock fruit, φαρμακευτική aloe vera, περιποιητικό jojoba oil και αγνό χαμομήλι, χωρίς parabens, σιλικόνη και τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Kαι τι θα βρω στη σειρά Pure & Natural;
Η νέα σειρά της Nivea περιέχει τα πάντα! Από περιποίηση προσώπου (ντεμακιγιάζ, λοσιόν και κρέμες), περιποίηση σώματος (αφρόλουτρα και body lotions) αλλά και ολοκληρωμένη σειρά deodorants σε spray και roll on! Πιο συγκεκριμένα οι σειρές είναι οι παρακάτω:

Nivea Visage Pure & Natural

Νivea Body & Hand Pure & Natural

Nivea Deodorant Pure & Natural

Για να μάθεις περισσότερα για την σειρά Nivea Pure & Natural κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More