Έρχεται στην Ελλάδα το beauty gadget- θαύμα που λατρεύουν από την Sarah Jessica Parker μέχρι την Demi Moore!

Αν ασχολείσαι πολύ με την ομορφιά σίγουρα θα ξέρεις το Clarisonic. Αν όχι, άσε την δουλειά πάνω μου! Με δυο λόγια, πρόκειται για το απόλυτο beauty gadget που βρίσκεται στο μπάνιο κάθε star από την Sarah Jessica Parker μέχρι την Demi Moore, ακόμη και την πιο… αυστηρή στις επιλογές της Ellen Degeneres! Ένα beauty gadget που εμείς οι beauty editors νιώθαμε παράφορη αδικία για το ότι δεν υπήρχε στην Ελλάδα και που όταν μας παρουσιάστηκε πρώτη φορά υπήρχε κύμα ενθουσιασμού!

Με περισσότερα λόγια, τώρα, το Clarisonic, ή Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush όπως είναι ο ολοκληρωμένος τίτλος του, είναι μια Συσκευή Καθαρισμού Επιδερμίδας με Υπέρηχους που καθαρίζει σε βάθος τόσο την επιδερμίδα του προσώπου όσο και την επιδερμίδα του σώματος χωρίς να αφήνει ίχνος από υπολείμματα μακιγιάζ ή περιβαλλοντικούς ρίπους και νεκτά κύτταρα. Έτσι, λοιπόν, είναι ουσιαστικά σαν να κάνεις καθημερινή απολέπιση σε βάθος, χωρίς όμως να τραυματίζεις την επιδερμίδα σου, ενώ επιπλέον οι πόροι ανοίγουν και τα συστατικά της κρέμας που θα χρησιμοποιήσεις μετά θα απορροφηθούν σε βάθος!

Παραπάνω βλέπεις το φανταστικό Clarisonic σε photo τραβηγμένη από το μπάνιο μου (βλέπεις, έχει γίνει εμμονή).

Μερικές ακόμη λεπτομέρειες:
– Θα το βρεις από τον Απρίλιο αποκλειστικά στα Sephora
– Έχει ανταλλακτικές κεφαλές τις οποίες καλό είναι να αλλάζεις ανά δίμηνο περίπου.
– Υπάρχουν δύο διαφορετικές συσκευές: για το σώμα και για το πρόσωπο. Η συσκευή για το σώμα κοστίζει €225, για το πρόσωπο €149 ενώ κάθε ανταλλακτικό βουρτσάκι έχει κόστος €25.
– Λειτουργεί με πρίζα. Δηλαδή, φορτίζεις και χρησιμοποιείς πολλές φορές μετά (τόσο απλά!). Το πιο συγκλονιστικό, όμως, είναι ότι η συσκευή διαθέτει χρονοδιακόπτη που διακόπτει στιγμιαία τη λειτουργία, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να περάσεις σε άλλο σημείο του προσώπου, εξασφαλίζοντας πανεύκολο, καθοδηγούμενο καθαρισμό 1 λεπτού: 20 δευτερόλεπτα στο μέτωπο, 20 δευτερόλεπτα στη μύτη και το πηγούνι και 10 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο.


Read More

And More