Super! To Viva Glam μας κλείνει ραντεβού με την ίδια την Lady Gaga!

Αυτή την στιγμή που σου γράφω το άρθρο στα χείλη μου έχω το απόλυτο nude χρώμα και μόλις έχω ακούσει την Lady Gaga να με αποκαλεί My Little Monster!

Surreal; Κι όμως! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ και να είσαι έτοιμη για τις 17 Μαρτίου όπου όλες μαζί με την Lady Gaga θα μεταδώσουμε το απόλυτο μήνυμα κατά του AIDS.

Πριν λίγο καιρό σου είχαμε πει για το ολοκαίνουριο Viva Glam της MAC με spokesperson την ανατρεπτική Lady Gaga (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ).

Για να αγοράσεις το ολοκαίνουριο Viva Glam θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μερικές μέρες ακόμη (κυκλοφορεί αρχές Μαρτίου), όμως σήμερα βάλε αυτό στην λίστα των To Do! Μπες vivaglam.com, δες τι έχει να σου πει η Lady Gaga και δώσε το e-mail σου. Εδώ θα βρεις κι ένα countdown μέχρι τις 17/3. Μέχρι τότε η Lady Gaga θα μας ενημερώνει για κάθε επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνουμε. Από τις 17 Μαρτίου κι έπειτα επιφυλάσσονται πολλές, πολλές εκπλήξεις με σκοπό την επαγρύπνιση και την ενημέρωση όλων για την καταπολέμηση του AIDS!

Ένα θα σου πω: μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να “συνεργαστούμε” με την Lady Gaga και τον προσωπικό της στιλίστα σε ένα μοναδικό fashion show που θα δούμε πρώτες! Ανυπομονώ!

Read More

And More