Μετά την Lady Gaga και η Nicki Minaj λανσάρει άρωμα!

Η Nicki Minaj έχει πάρει τα πάνω της πολύ τελευταία! Τουλάχιστον, σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο της ομορφιάς. Πριν αρκετό καιρό μάθαμε ότι μετά την Lady Gaga είναι εκείνη το κορίτσι που εκπροσωπεί πλέον το Viva Glam, το θρυλικό κραγιόν από τα MAC (δες εδώ) και σήμερα πληροφορούμαστε ότι πρόκειται να λανσάρει δικό της άρωμα. Και πάλι μετά την Lady Gaga. Άρα, αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε να τεστάρουμε δύο ακόμη αρώματα από celebs! Βεβαίως, για να συμβεί αυτό πρέπει να τα παραγγείλεις online καθώς δεν μας είναι ακόμη γνωστό αν θα έρθουν και στην Ελλάδα.

Στο δια ταύτα: η Ncki Minaj υπέγραψε με την Give Back Brands LLC, την ίδια εταιρία με την οποία έχει υπογράψει και ο Justin Bieber για το άρωμα Someday. Το τελευταίο αναδείχθηκε το no1 αγαπημένο άρωμα των γυναικών για το 2011!

Και τι λέει η Nicki Minaj για το νέο της εγχείρημα; “Πάντα ήμουν τεράστια fun των αρωμάτων. Σχεδίασα το μπουκάλι και το άρωμα έχοντας την Barbz στο μυαλό μου”. Όπου Barbz η Barbie η οποία είναι τεράστια πηγή έμπνευσης για την star η οποία πολλές φορές αντιγράφει ακόμη και τα ρούχα της!

Άρα, αυτό που μπορούμε να μαντέψουμε για το άρωμα είναι ότι πρόκειται να είναι ζωηρό, fancy και χαρούμενό ακριβώς όπως και η Nicki Minaj ή η Barbie. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η κυκλοφορία του θα είναι μέσα στο καλοκαίρι αρκιβώς όπως και της Lady Gaga.

Read More

And More