The No MAke Up Trend! Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου τόσο ώστε να μην χρειάζεσαι make up!

Είναι η πιο επαναστατική τάση στην ομορφιά από καταβολής fashion weeks! Και όπως σου είχαμε γράψει κι εδώ πρόκειται για την τάση του No Make Up που έδειξε στο fashion week της Νέας Υόρκης ο Marc Jacobs όταν έβγαλε τα μοντέλα του στο catwalk χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Και για να μην παίρνει το credit μόνο εκείνος, το trend καθιερώθηκε σε συνεργασία με τον Francois Nars.
/
Και είναι επαναστατικό και απελευθερωτικό μαζί αυτό το trend γιατί σκέψου πως αν όντως καθιερωθεί πόσο πολύ χρόνο θα γλιτώνεις από το πρωινό σου beauty routine (και ο ύπνος είναι ευεργετικός για την επιδερμίδα μας, σωστά;).

Όμως, όταν μιλάμε για No Make Up trend μην φανταστείς ότι απλώς ρίχνεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου και φεύγεις. Πρέπει να κάνεις σοβαρή δουλειά με την φροντίδα της επιδερμίδας σου και να κάνεις εκείνα τα μαγικά steps και να φορέσεις εκείνες τις υπερφανταστικές κρέμες που τελικά θα φτάσουν να σου πουν: τι έχεις κάνει στο πρόσωπό σου και είναι τόσο λαμπερό;

Για να δεις τι πρέπει να κάνεις για να υιοθετήσεις πρώτη την επαναστατική τάση του No Make Up κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

And More