Οι αδερφές Olsen ετοιμάζουν άρωμα! Κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Οι αδερφές Olsen είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενες δίδυμες της showbiz πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ειπωθεί και ως: οι αδερφές Olsen είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενες σκέτο, μιας και δουλεύουν σκληρά έτσι κι αλλιώς! Μόλις λίγες μέρες πριν έδειξαν την συλλογή ρούχων τους στο Fashion Week της Νέας Υόρκης και τώρα έφτασε στα αυτιά μας ότι ετοιμάζονται για λανσάρισμα ολοκαίνουριου αρώματος.

Το νέο άρωμα των δίδυμων Olsen θα βγει από το brand Elizabeth and James που έχουν οι δίδυμες και θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τα Sephora. Όσον αφορά το brand των Olsen, το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο αδέρφια των διδύμων, την Elizabeth (εκεί που ήταν αόρατη ο κόσμος της μόδας ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη!) και τον James.

Ο Michael McGeever, αντιπρόεδρος των Sephora λέει για την συνεργασία τους αυτή: “Ανυπομονούμε να ζωντανέψουμε την φιλοσοφία για την μόδα της Mary Kate και της Ashley μέσα από ένα πολύ σημαντικό άρωμα”.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα info, το αρωματικό λανσάρισμα θα γίνει τον Μάρτιο και details για το πότε και αν θα έρθει το άρωμα στην Ελλάδα θα σου έχουμε σύντομα.

Πάντως, μέχρι τότε μπορούμε πάντα να ασχολούμαστε με το hit λανσάρισμα που τρέχει τώρα στα Sephora, το ολοκαίνουριο Fame της Lady Gaga!

Read More

And More