Βαρέθηκες να περιμένεις στα τηλέφωνα για να κλείσεις ραντεβού για νύχια ή μαλλιά; Νέα online υπηρεσία μας λύνει τα χέρια!

Είμαστε εκείνα τα κορίτσια που το κινητό έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας. Που κάθε πέντε λεπτά μπαίνουμε στα social και ζητάμε προσφορές όχι για περισσότερο χρόνο ομιλίας αλλά για περισσότερο internet. Από την άλλη, οι περισσότερες από εμάς είμαστε σκυμμένες πάνω από έναν υπολογιστή παύλα laptop παύλα tablet παραπάνω από οκτώ ώρες τη μέρα. Γιατί ΠΡΕΠΕΙ για την δουλειά μας.

Επίσης, ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας είναι ε-λά-χι-στος και ακόμη και το δεκάλεπτο που θα ξοδέψουμε για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για ρίζα ή για μανικιούρ είναι πολυτέλεια. Άσε που δεν είναι ότι πιο επαγγελματικό να λες στο τηλέφωνο πως θες μανικιούρ- πεντικιούρ- αποτρίχωση την στιγμή που ο διευθυντής σου κάνει βόλτες στον διάδρομο.

Μετά από οοοοοοληηη αυτή την εισαγωγή (με την οποία, όμως, ξέρω πως πολλές ταυτιστήκατε!) θέλω να μοιραστώ ένα beauty νέο που θα σας ενθουσιάσει (όσο εμένα!): μόλις άνοιξε το funkmartini.gr η πρώτη μηχανή αναζήτησης και κράτησης ραντεβού υπηρεσιών ομορφιάς σ’ όλη την Ελλάδα.

Η φάση είναι πολύ απλή: μπαίνεις www.funkmartini.gr με την μηχανή αναζήτησης βρίσκεις αυτό που θες (μαλλιά, νύχια, μασάζ, spa κι ένα σωρό άλλα) στην περιοχή που θες ή/και στην τιμή που θες και έχεις να διαλέξεις το ραντεβού σου ανάμεσα σε μια λίστα από διαφορετικά beauty spots ακριβώς τη μέρα που θες και την ώρα που θες χωρίς μπλα μπλα (και χωρίς το επικριτικό τύπου θα σε απολύσω αν συνεχίσεις έτσι βλέμμα του διευθυντή σου 😉

Bonus info: υπάρχει ειδική κατηγορία με προσφορές!

Read More

And More