Είναι hot τώρα! Πορτοκαλί κραγιόν!

Δεν είναι κόκκινο οπότε δεν πρέπει να σταματήσεις. Δεν είναι πράσινο και δεν μπορείς να περάσεις. Είναι πορτοκαλί, το πετυχαίνεις τουλάχιστον 5 φορές σε μια μέση διαδρομή και ειδικά φέτος το συναντάς 5 στα 10 fashion shows! Οk, σταματώ! Δεδομένου ότι δεν είμαι η πλέον αρμόδια να γράψω για κώδικες οδικής κυκλοφορίας θα σου περιοριστώ στο να σου μιλήσω στο νέο μεγάλο trend της Άνοιξης: το πορτοκαλί κραγιόν.

Ο Marc Jacobs έκανε την αρχή στο fashion show του για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 και σύντομα τον ακολούθησαν πολλές διάσημες γυναίκες ανά τον κόσμο. Ξεκίνησε να το φοράς από… ΤΩΡΑ και κράτησέ το στο πάνω μέρος του νεσεσέρ σου για αργότερα, όταν με τον ήλιο και την βοήθεια των self tanners θα έχεις αποκτήσει το τέλειο ηλιοκαμένο χρώμα (η τέλεια αντίθεση!).

Ποιες το φόρεσαν, γιατί το φόρεσαν, πώς το φόρεσαν…

Στο προχθεσινό Madwalk η πάντα πρωτοπόρα Τάμτα εμφανίστηκε με πορτοκαλί χείλη τα οποία έκαναν “έξυπνη” αντίθεση με το πράσινο φόρεμά της. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν nude με λίγη έμφαση στα μάτια με μια λεπτή γραμμή eyeliner.

Τα πολύ καλά νέα σε σχέση με το πορτοκαλί κραγιόν είναι ότι μπορούμε όλες μας να το φορέσουμε! Εξάλλου, υπάρχουν εκεί έξω τόσες πολλές αποχρώσεις που εύκολα θα βρούμε την αγαπημένη μας. Η Heidi Klum επέλεγε ένα καθαρό πορτοκαλί ματ υφής και το συνδύασε με smokey μάτια.

Έχεις μαύρα μαλλιά και μεσαία επιδερμίδα; Επίλεξε ένα πορτοκαλί κραγιόν σε βερικοκί τόνο όπως έκανε η Jessica Lowndes. Ο συδνυασμός του δε, με τη χρυσή σκιά στα μάτια μας αρέσει πολύ!

Κανόνας: όσο πιο ανοιχτή επιδερμίδα έχεις τόσο λιγότερο μακιγιάζ θα χρειαστείς για το υπόλοιπο πρόσωπο. Η Chloe Sevigny έκανε τον τέλειο συνδυασμό με πορτοκαλί κραγιόν και γενναίες δόσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες!

Read More

And More