Ξανθιά, μελαχρινή, κοκκινομάλλα! Ένα εορταστικό μακιγιάζ για όλες!

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα parties ξεκινούν! Όλες, λίγο πολύ, έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας πώς θέλουμε να είμαστε τις ημέρες εκείνες. Τι φόρεμα θα φορέσουμε, τα αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν το look μας, το hair styling… Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται; Εμπνευστήκαμε από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις των stars για τον μήνα Δεκέμβριο και σου παρουσιάζουμε τέσσερα διαφορετικά looks. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις την κατηγορία στην οποία ανήκεις (ξανθιά, μελαχρινή, καστανή, κοκκινομάλλα) και να αφήσεις όλα τα υπόλοιπα πάνω μας!
PS: Αυτά τα μακιγιάζ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες που θα έχουν επιλέξει (για μια ακόμη φορά!) smokey eyes και μικρά μαύρα φορέματα!

Blondie… Mary!

Aυτή την σεζόν το ενδιαφέρον στο μακιγιάζ στρέφεται γύρω από τα χείλη. Επιλέγοντας ένα statement κραγιόν αποδεικνύεις και στην πράξη ότι διαθέτεις υψηλή αισθητική και στιλ με μια απλή κίνηση. Δικό μας αγαπημένο χρώμα είναι αυτό σε ανοιχτό μούρο που φοράει και η Laura Brent (με αυτό το κραγιόν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Το Χρονικό της Νάρνια”).
Πώς θα το πετύχεις βήμα βήμα
1.
Φόρεσε τη βάση σου (make up, concealer, πούδρα) όπως συνήθως και τοποθέτησε πάνω ακριβώς στα μήλα καθαρό ροζ ρουζ ώστε να πετύχεις το αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα.
2. Διάγραψε μια γραμμή eyeliner καφέ ή μαύρο στο κινητό βλέφαρο και συνέχισε με δύο στρώσεις μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες.
3. Άπλωσε στα χείλη σου κραγιόν και ταμπόναρέ το με τα δάχτυλά σου. Το Rouge Volupte no27, Rose Paris του Yves Saint Laurent είναι πολύ κοντά στο χρώμα αυτό. Plus: βαλ’ το στο clutch bag σου για να το ανανεώνεις όποτε χρειαστεί.

Μελαχρινές ενωθείτε!

Ψεύτικες βλεφαρίδες και smokey eyes με γήινες σκιές θα γίνουν η δική σου συνταγή της επιτυχίας. Αυτό το look είναι ένα από τα αγαπημένα της Kim Kardashian. Τελευταία φορά που την είδαμε να το επιλέγει ήταν στις 7 Δεκεμβρίου σε ένα red carpet event που δόθηκε με αφορμή την σειρά ρολογιών που κυκλοφορεί με την υπογραφή της.
Πώς θα το πετύχεις βήμα βήμα
Κάνε κλικ εδώ και δες αναλυτικά πώς θα δημιουργήσεις αυτό το look αλλά και τα προϊόντα που θα χρειαστείς.

Red hot chilly pepper!

To πράσινο είναι ένα εξ’ ορισμού χριστουγεννιάτικο χρώμα το οποίο, όμως, πολλές από εμάς φοβόμαστε! Λάθος! Αν το επιλέξεις δεν θα σε προδώσει, αρκεί να μην κάνεις το λάθος να το συνδυάσεις με ένα πράσινο φόρεμα ή top. Αντίθετα, ο συνδυασμός του με το φλογερό κόκκινο μπορεί να αποθεώσει το look σου. Και η εμφάνιση της Rihanna είναι η λαμπρή απόδειξη!
Πώς θα το πετύχεις βήμα βήμα
1.
Ξεκίνησε με ένα foundation που θα δώσει ομοιοχρωμία στο πρόσωπό σου και συνέχισε με ροζ ρουζ στα ζυγωματικά για να δημιουργήσεις ένα δροσερό και υγειές effect.
2. Διάγραψε το εσωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου με ένα μαύρο eyeliner. Ένα καλό trick για πιο θεαματικό αποτέλεσμα είναι και αυτό που προτείνει ο Γιάννης Μαρκετάκης: βάλε eyeliner στο εσωτερικό του άνω βλεφάρου, κλείσε τα μάτια σου για μερικά δευτερόλεπτα και το χρώμα θα περάσει και στο κάτω βλέφαρο.
3. Γέμισε το κινητό του βλεφάρου αλλά και τη ρίζα του κάτω με μια σκιά σε lime green. Εναλλακτικά, και μια λαδί θα έχει εξίσου όμορφο αποτέλεσμα.Στην παλέτα Perfect Harmony της Seventeen θα βρεις δύο όμορφες αποχρώσεις του πράσινου. Plus: έξυπνη και οικονομική λύση!
4. Δύο στρώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες κι ένα γλυκό peachy lip gloss θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες.

Καστανές κι αγαπημένες!

Στην απολυταρχία των bold lips καμία δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη της! Η Natalie Portman (αγαπημένη μας!) επέλεξε αυτό το μακιγιάζ σε μια από τις τελευταίες red carpet εμφανίσεις της στην Νέα Υόρκη. Όσον αφορά το total look; Είναι chic, sexy και glamorous, έν ολίγοις ότι όλες αναζητάμε στις βραδινές και εορταστικές μας εμφανίσεις.
Πώς θα το πετύχεις βήμα βήμα
1.
Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου διακριτικό. Ένα foundation, highlighter που θα δώσει φως κάτω από τα μάτια, στο κόκαλο του φρυδιού και ψηλά στα ζυγωματικά, διακριτικό blush, eyeliner και μάσκαρα είναι όσα θα χρειαστείς. Μην ξεχνάς: σε αυτό το μακιγιάζ κέντρο προσοχής είναι τα χείλη. Μην επιτρέψεις οτιδήποτε άλλο να τραβήξει την προσοχή!
2. Για τα χείλη σου επίλεξε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών για να διαγράψεις το περίγραμμά τους. Αν δεν έχεις μολύβι σε ίδιο τόνο με το κραγιόν σου, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ανοιχτό όχι όμως πιο σκούρο (το αποτέλεσμα θα είναι λάθος!). Έπειτα, με ένα λεπτό πινελάκι γέμισε την επιφάνεια των χειλιών σου από το περίγραμμα και προς τα μέσα.
Extra tip: αν κατά λάθος ξεφύγεις από το περίγραμμα ψέκασε σε μια μπατονέτα άρωμα και κάνε τις διορθώσεις. Το άρωμα θα αφαιρέσει τα υπολείμματα του κραγιόν χωρίς να σε μουντζουρώσει!
3. Για να πετύχεις βελούδινο φινίρισμα ο Γιάννης Μαρκετάκης συμβουλεύει: “Περάστε πούδρα πάνω από τα χείλη σας μέσα από ένα λεπτό χαρτομάντηλο”.

Read More

And More