Και άλλο νέο από την Βραζιλία! Ο Pedro Lourenco σχεδιάζει για τα MAC!

Είναι αυτή η περίοδος που τα μπιουτονέα από την Βραζιλία φτάνουν σωρηδόν! Αλλά αυτό το νέο μας αφορά οοοοολες και άμεσα! Γιατί μπορεί κάτι που συνέβη πριν καιρό στην Βραζιλία μπορούμε να το κάνουμε δικό μας ΤΩΡΑ εδώ στην Ελλάδα. Γιατί από μέρα σε μέρα λανσάρεται στα MAC η ολοκαίνουρια limited edition σειρά μακιγιάζ του Pedro Lourenco!

Ποιος είναι ο Pedro Lourenco!

Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, ή απλώς για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, ο Pedro Lurenco είναι υπερταλαντούχος σχεδιαστής από το Sao Paulo ο οποίος ξεκίνησε να σχεδιάζει από τα 12 χρόνια του. Και φυσικά, δεδομένου ότι η Βραζιλία είναι στο επίκεντρο αυτή την στιγμή λόγω Μουντιάλ ήταν σχεδόν αναμενώμενο να τον προσεγγίσουν.

Η συλλεκτική σειρά Pedro Lurenco for MAC
Η σειρά περιλαμβάνει στο σύνολό της έντεκα προϊόντα (τέσσερα κραγιόν, δύο lip gloss, δύο βερνίκια, μια παλέτα με σκιές, μια πούδρα λάμψης και ρουζ) και παρακάτω σου έχω μερικά από τα αγαπημένα μου που έχουν μπει ήδη στην wish list μου.

Pedro Lourenco Lipstick, απόχρωση Ruby (€20.50). Το θρυλικό πλέον κόκκινο της MAC και σε limited edition packaging!

Παλέτα με σκιές Pedro Lurenco Nude Quad (€43.00). Από αυτά τα χρώματα που βάζουν στα μάτια τους οι Βραζιλιάνες (βλ. Gisele, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima κουλουπού)

Pedro Lurenco Powder Blush Corol (€22.00). Δύο απόχρώσεις σε ένα προϊόν και λογοτυπημένο!

Pedro Lurenco Lipglass απόχρωση Gold Mirror (€20.00).

Ερώτηση: έχεις σκοπό να βάλεις κάποιο στο νεσεσέρ σου ή έστω στην wish list σου;

Read More

And More